Libnet.ro
UNICEF

23:30

Noi detalii despre femeia care suna noaptea la usile oamenilor, aproape dezbracata.Am adormit si m-am trezit la ceea ce parea un cosmar

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre femeia care suna noaptea la usile oamenilor, aproape dezbracata.Am adormit si m-am trezit la ceea ce parea un cosmar

O publicatie din Statele Unite a prezentat povestea femeii care suna noaptea la usile oamenilor, in Texas. La doua saptamani dupa ce cazul ei a facut inconjurul lumii, iar imaginile au devenit virale,. continuă pe Antena3

BANII se modifica RADICAL: Detalii despre BANCNOTELE care vor disparea COMPLET! Mai ai putin la dispozitie pentru a le SCHIMBA (VIDEO)

Noi modele ale bacnotelorde 100 si de 200 de euro au fost prezentate luni in premiera de catre Banca Centrala Europeana BCE). Potrivit institutiei, bancnotele vor intra in circulatie din 28 mai 2019.

Date SOCANTE despre barbatul care a agresat o tanara la metrou: A fost condamnat la inchisoare pentru....

Apar noi informatii despre barbatul care a fost arestat pentru ca ar fi agresat sexuat o tanara in statia de metrou Lujerului. in varsta de 35 de ani, acesta a fost acuzat in trecut de viol si lovit.

Noi detalii in cazul baschetbalistilor americani injunghiati la Braila: `Atacul a durat 10 secunde. Au fost agresati fara motiv`. Un interlop periculos este principalul suspect

Apar noi detalii in cazul celor doi baschetbalisti americani care au fost injunghiati la o terasa din centrul Brailei. Sportivii au fost atacati din senin de indivizi necunoscuti si loviti cu sticle, dar si cu.

Noi detalii in cazul baschetbalistilor americani injunghiati la Braila: `Atacul a durat 10 secunde. Au fost agresati fara motiv`. Un interlop periculos este principalul suspect (FOTO)

Apar noi detalii in cazul celor doi baschetbalisti americani care au fost injunghiati la o terasa din centrul Brailei. Sportivii au fost atacati din senin de indivizi necunoscuti si loviti cu sticle, dar si cu.

Paula Rusu, detalii despre lupta cu tuberculoza: M-a costat un plaman si as fi putut sa-mi pierd vocea

Jurnalista Paula Rusu, in varsta de 42 de ani, a vorbit despre boala care a facut-o sa priveasca cu alti ochi viata, tuberculoza.

Noi dezvaluiri despre suspectii in cazul Skripal: sex si cannabis la hotel, plus legatura cu Ministerul rus al Apararii

Aleksandr Petrov si Ruslan Bosirov au petrecut cu o prostituata si au consumat cannabis cu o noapte inainte de a-l otravi pe fostul agent dublu Serghei Skripal, scrie un cotidian britanic, in timp ce un alt cotidian prezinta documente care indica legatura dintre cei doi barbati si Ministerul rus al Apararii.

Noi dezvaluiri despre suspectii in cazul Skripal: sex si canabis la hotel, plus legatura cu Ministerul rus al Apararii

Aleksandr Petrov si Ruslan Bosirov au petrecut cu o prostituata si au consumat canabis cu o noapte inainte de a-l otravi pe fostul agent dublu Serghei Skripal, scrie un cotidian britanic, in timp ce un alt cotidian prezinta documente care indica legatura dintre cei doi barbati si Ministerul rus al Apararii.

Primire de SENZATIE la Cotroceni: Femeia care a facut furori in Rusia, alaturi de Klaus Iohannis (FOTO)

Romania gazduieste la inceputul acestei saptamani Summitul Initiativei celor Trei Mari, kla care participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al.

Nutritionistul Mihaela Bilic, despre alimentul care ne roade precum rugina

Nutritionistul Mihaela Bilic a vorbit despre efectul dezastruos al zaharului asupra corpului uman. Oare cat o sa ne mai iapana vom pune zaharul langa alcool, tutun si droguri usoare? Pana cand vom.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )