Libnet.ro
UNICEF

23:15

Noi dezvaluiri despre suspectii in cazul Skripal: sex si canabis la hotel, plus legatura cu Ministerul rus al Apararii

Adevărul Adevărul,
Noi dezvaluiri despre suspectii in cazul Skripal: sex si canabis la hotel, plus legatura cu Ministerul rus al Apararii

Aleksandr Petrov si Ruslan Bosirov au petrecut cu o prostituata si au consumat canabis cu o noapte inainte de a-l otravi pe fostul agent dublu Serghei Skripal, scrie un cotidian britanic, in timp ce un alt cotidian prezinta documente care indica legatura dintre cei doi barbati si Ministerul rus al Apararii. continuă pe Adevărul

Noi dezvaluiri despre suspectii in cazul Skripal: sex si cannabis la hotel, plus legatura cu Ministerul rus al Apararii

Aleksandr Petrov si Ruslan Bosirov au petrecut cu o prostituata si au consumat cannabis cu o noapte inainte de a-l otravi pe fostul agent dublu Serghei Skripal, scrie un cotidian britanic, in timp ce un alt cotidian prezinta documente care indica legatura dintre cei doi barbati si Ministerul rus al Apararii.

Marea Britanie critica interviul televizat al presupusilor suspecti n cazul Skripal

Autoritatile din Marea Britanie au criticat dur interviul celor doua persoane care seamana cu suspectii in cazul Skripal aparut pe un post de televiziune rusesc, catalogandu-l drept o insulta la adresa inteligentei publicului si un fals, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

VIDEO Marea Britanie critica interviul televizat al presupusilor suspecti n cazul Skripal

Autoritatile din Marea Britanie au criticat dur interviul celor doua persoane care seamana cu suspectii in cazul Skripal aparut pe un post de televiziune rusesc, catalogandu-l drept o insulta la adresa inteligentei publicului si un fals, relateaza Reuters. Cei doi suspecti au sustinut ca nu sunt ofiteri GRU, ci lucreaza in industria de fitness si au fost in Marea Britanie ca turisti.

Rusia acuza Marea Britanie ca foloseste cazul Skripal pentru a-si atrage sprijinul partenerilor europeni

Ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, a spus vineri ca Marea Britanie foloseste cazul otravirii fostului agent secret Serghei Skripal pentru a-si atrage sprijinul partenerilor europeni intr-un moment in care Brexitul izoleaza Londra, relateaza Reuters.

Cabinetul May, dupa declaratiile celor doi rusi acuzati in cazul Skripal: O insulta la inteligenta publicului. Glumele facute de britanici pe seama turistilor GRU

Marturia celor doi barbati acuzati de Londra in cazul otavirii cu Noviciok, un agent neurotoxic, a fostului agent dublu Serghei Skripal a devenit subiect de glume in Marea Britanie.

Cazul Skripal. Cei doi rusi acuzati de Londra pentru otravirea fostului colonel GRU sustin ca au fost la Salisbury in calitate de turisti

Cei doi rusi acuzati de Londra ca l-au otravit pe fostul dublu agent rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia Iulia in Anglia au rupt joi tacerea, sustinand insa ca sunt nevinovati si ca s-au aflat in martie la Salisbury in calitate de turisti, transmite AFP.

Gabriela Firea, noi dezvaluiri explozive despre situatia din PSD: Liviu Dragna a impus partidului o agenda paralela

Gabriela Firea a transmis o noua scrisoare in care vorbeste despre situatia din PSD. Primarul General al Capitalei sustine ca nu a facut niciodata un pact cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu.

Iulia Vantur, DEZVALUIRI despre viata in India: Mi-am pierdut identitatea

Iulia Vantur a vorbit despre experienta traita la inceput in India, tara care ii este camin de cativa ani buni. Fosta prezentatoare de stiri a povestit cum a reusit sa se adapteze, avand in vedere.

Paul McCartney, dezvaluiri despre viata sexuala a membrilor The Beatles: Acum, daca te gandesti la acele lucruri, sunt cam vulgare

Muzicianul britanic Paul McCartney 76 de ani) a vorbit deschis despre viata sexuala a membrilor legendarei trupe The Beatles, precizand ca aventurile lor au fost inofensive si i-au apropiat foarte mult.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )