Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noi detalii despre Homo Sapiens si Neanderthali: Una dintre cheile evolutiei, gasita in Romania

Playtech Playtech,
Noi detalii despre Homo Sapiens si Neanderthali: Una dintre cheile evolutiei, gasita in Romania

Dupa ce au examinat secvente ADN de la un om preistoric european, cercetatorii au descoperit ca oamenii moderni se cunosc cu Neanderthalii de mai mult timp decat s-ar crede si au mai multe in comun. Atunci cand stramosii nostri au parasit Africa si au inceput sa exploreze restul lumii, nu au fost pionieri. Au gasit [] Noi detalii despre Homo Sapiens si Neanderthali: Una dintre cheile evolutiei, gasita in Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Noi detalii in dosarul Flota. Cum a disparut prejudiciul de 300 de milioane de euro

Noi detalii despre dosarul Flota ies la iveala. Jurnalul National scrie in editia de astazi ca stergerea prejudiciului de 300 de milioane de dolari din acest dosar a fost orchestrata de doi experti contabili -.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta - 3% in 2015 si 3,2% in 2016

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit noilor estimari ale Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) publicate joi si citate de Mediafax.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta de 3% in 2015

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit datelor publicate joi de Banca.

G7: Atacurile cibernetice, una dintre principalele amenintari pentru furnizarile de energie

Atacurile cibernetice sunt una dintre principalele amenintari pentru furnizarile de energie la nivel global, potrivit unei declaratii comune adoptate de ministrii energiei din G7, in cadrul unei reuniuni la Hamburg, relateaza DPA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )