Libnet.ro
UNICEF

15:00

Noi detalii despre Maria, romanca ucisa in Spania. Era multipla campioana nationala de volei

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre Maria, romanca ucisa in Spania. Era multipla campioana nationala de volei

Au aparut noi informatii despre Maria Marian, romanca ucisa in stil mafiot in Spania. Tanara de 29 de ani a fost multipla campioana nationala de volei. A evoluat vreme de opt ani la Clubul Sportiv Scolar. continuă pe Antena3

Noi detalii despre romanca impuscata mortal in Spania. Maria este o fosta campioana nationala de juniori la volei

Maria Marian, romanca de 29 de ani care a fost impuscata mortal in Spania, a fost campioana nationala de juniori la volei. Tanara a jucat pentru echipa din orasul sau natal, Sibiu. Maria facea.

Noi detalii despre militarul electrocutat in gara din Alba Iulia. Avusese o misiune si in Afganistan si avea o fetita de cinci ani

Militarul care a murit vineri, dupa ce a fost electrocutat in gara din Alba Iulia, lucra de 11 ani in Ministerul Apararii Nationale si a avut o misiune in Afganistan. Era si tatal unei fetite de cinci.

Noi detalii despre militarul electrocutat in gara din Alba Iulia. Avusese o misiune si in Afganistan

Militarul care a murit vineri, dupa ce a fost electrocutat in gara din Alba Iulia, lucra de 11 ani in Ministerul Apararii Nationale si a avut o misiune in Afganistan. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Noi detalii despre fata batutain scara blocului.Tanara incepe sa isi aminteasca momentul atacului

Tanara de 20 de ani lovita cu salbaticie, sambata seara, intr-o scara de bloc din Alba Iulia, este internata in sectia de Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si a inceput sa-si.

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa fie la doua, trei luni distanta de lansare, iar asta inseamna ca apar noi informatii despre telefon. Cu toate ca telefonul pliabil va debuta in 2019, vorbim.

Ea e Maria, romanca de 29 de ani executata in stil mafiot in Spania. A murit in bratele surorii ei

O romanca a fost ucisa miercuri, 21 noiembrie, chiar in fata casei sale din Zaragoza. Maria avea 29 de ani si a murit in bratele surorii ei, care a asistat ingrozita la tragedie. Maria Marian, o sibianca.

Ce spune o apropiata a romancei ucisa in Spania despre Maria: Ajuta pe toata lumea

Moartea brusca a Mariei Marian, sibianca impuscata miercuri seara in Spania, a socat comunitatea sibiana si pe toti cei care au cunoscut-o. O apropiata a fetei are doar cuvinte de lauda la adresa tinerei.

Romanca ucisa in stil mafiot in Spania

Femeia de origine romana a fost ucisa miercuri, 21 noiembrie, chiar in fata casei sale din Zaragoza. Politistii spanioli care ancheteaza acest caz sustin ca romanca a fost executata in stil.

SOC monden! MIHAELA RADULESCU a plecat din Romania! Detalii despre RETRAGEREA vedetei! Fanii sunt in stare de soc

Mihaela Radulescu a fost asaltata pe Facebook cu o intreare incomoda. O prietena virtuala a vrut sa afle de ce poarta mereu caciulita. La Duminica in familie parul tau nu era de trecut cu.

TRAGEDIE la Exatlon! Trupul vedetei a cedat! Detalii despre ACCIDENTUL teribil! Din pacate emisiunea...

Ionut Sugacevschi a facut in premiera declaratii teribile despre experienta de la Exatlon 2, in calitate de antrenor al Razboinicilor. El si-a exprimat parerea despre accidentarile si abandonarile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )