Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre militarul electrocutat in gara din Alba Iulia. Avusese o misiune si in Afganistan

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre militarul electrocutat in gara din Alba Iulia. Avusese o misiune si in Afganistan

Militarul care a murit vineri, dupa ce a fost electrocutat in gara din Alba Iulia, lucra de 11 ani in Ministerul Apararii Nationale si a avut o misiune in Afganistan. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES. continuă pe Antena3

Noi detalii despre militarul electrocutat in gara din Alba Iulia. Avusese o misiune si in Afganistan si avea o fetita de cinci ani

Militarul care a murit vineri, dupa ce a fost electrocutat in gara din Alba Iulia, lucra de 11 ani in Ministerul Apararii Nationale si a avut o misiune in Afganistan. Era si tatal unei fetite de cinci.

Colegii militarului electrocutat in gara din Alba Iulia, in stare de soc: Plang in hohote!

Tragedie inainte de 1 Decembrie la Alba Iulia. Unsubofiter care venea cu convoiul de la Turda si-a piedut viata, vineri dimineata, in gara din Alba Iulia, in timp ce se afla pe un complex antiaerian.

FOTO VIDEO Militar decedat electrocutat in Gara din Alba Iulia. S-a urcat pe un tanc adus pentru parada de 1 Decembrie

Un militar a decedat, vineri dimineata, in Gara din Alba Iulia dupa ce s-a electrocutat, Militarul s-a urcat pe un tanc adus la Alba Iulia pentru parada de Ziua Nationala.

Noi detalii despre fata batutain scara blocului.Tanara incepe sa isi aminteasca momentul atacului

Tanara de 20 de ani lovita cu salbaticie, sambata seara, intr-o scara de bloc din Alba Iulia, este internata in sectia de Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si a inceput sa-si.

Noi detalii despre Maria, romanca ucisa in Spania. Era multipla campioana nationala de volei

Au aparut noi informatii despre Maria Marian, romanca ucisa in stil mafiot in Spania. Tanara de 29 de ani a fost multipla campioana nationala de volei. A evoluat vreme de opt ani la Clubul Sportiv Scolar.

Noi detalii despre romanca impuscata mortal in Spania. Maria este o fosta campioana nationala de juniori la volei

Maria Marian, romanca de 29 de ani care a fost impuscata mortal in Spania, a fost campioana nationala de juniori la volei. Tanara a jucat pentru echipa din orasul sau natal, Sibiu. Maria facea.

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa fie la doua, trei luni distanta de lansare, iar asta inseamna ca apar noi informatii despre telefon. Cu toate ca telefonul pliabil va debuta in 2019, vorbim.

Ramas bun, camarade! Nu te vom uita niciodata! Cine este militarul care si-a pierdut viata in Gara din Alba Iulia

Ministerul Apararii Nationale a facut public numele militarului decedat in tragicul accident produs vineri dimineata in Gara din Alba Iulia si a transmis un mesaj emotionant in memoria acestuia.

Primele imagini de la tragedia din Alba Iulia! Un soldat a murit in timpul pregatirilor pentru Parada de 1 Decembrie - FOTO,VIDEO

Un soldat a murit, vineri dimineata, in gara din Alba Iulia. Subofiterul a fost electrocutat, in timpul descarcarii unor tancuri pentru Parada de 1 Decembrie. Soldatul era un subofiter care venea.

VIDEO Precizari de la Ministerul Apararii Nationale in legatura cu moartea militarului in Gara din Alba Iulia

Ministerul Apararii Nationale a facut public un comunicat de presa in legatura cu accidentul produs vineri dimineata, in Gara din Alba Iulia, soldat cu decesul unui militar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )