Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noi detalii despre marirea pensiilor cu 40%: ar putea veni mai repede decat crezi

Playtech Playtech,
Noi detalii despre marirea pensiilor cu 40%: ar putea veni mai repede decat crezi

La cateva zile dupa ce a fost implementata cresterea pensiilor in Romania cu 14%, de la 1 septembrie, PSD face presiuni pentru a se reveni la valoarea de 40%. Romania se confrunta cu o criza. continuă pe Playtech

Digi24: Noi detalii despre jaful de la bancomatele din Otopeni: ce aveau autorii pe fata si in ce consta metoda pizza slide aplicata

Autorii atacului cu explozibil la doua bancomate din Otopeni aveau fetele acoperite cu masti chirurgicale si erau imbracati in pelerine verzi cand au comis atacul. Anchetatorii au stabilit si metoda folosita pentru.

Noi informatii despre fostul lider PDS. Liviu Dragnea trece prin clipe extrem de grele in puscarie: il tin fortat in camera, are dureri imense si asteapt257; s257; i se permit257; asta

Au aparut vesti noi si mai putin imbucuratoare despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a publicat ieri un mesaj pe Facebook in care a povestit ca fostul sau sef este pedepsit si ii sunt aplicate pedepse inadmisibile. E un om puternic, nu plange, nu url257;! .

Pensii 2020. Adevarul despre cresterea de 40% a pensiilor. Milioane de pensionari au aflat acum

Milioane de pensionari au aflat adevarul despre cresterea pensiilor. Un document al fostului Guvern PSD da peste cap toate declaratiile social-democratilor din prezent si face lumina despre majorarea pensiilor cu 40%. Pensii 2020. Florin Citu, ministrul de Finante, sustine ca PSD stia ca nu sunt bani de marirea cu 40% a pensiilor, inca de cand .

Klaus Iohannis, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Atat s-a putut! N-ar fi existat banii nici daca nu aveam epidemia. Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in conferinta de presa sustinutaa miercuri, la Palatul Cotroceni, ca atat majorarea pensiilor facuta de la 1 septembrie, cat si dublarea esalonata a alocatiilor.

Liderii BNS discuta astazi cu prim-ministrul despre situatia pensiilor si despre piata muncii

Reprezentantii Blocului National Sindical au programata, astazi, o intrevedere cu prim-ministrul Ludovic Orban si cu alti ministri, la care urmeaza sa discute despre sistemul public de pensii si despre sistemul de asigurari de sanatate, situatia pietei muncii, agricultura si investitiile publice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )