Libnet.ro
UNICEF

06:15

Pensii 2020. Adevarul despre cresterea de 40% a pensiilor. Milioane de pensionari au aflat acum

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Adevarul despre cresterea de 40% a pensiilor. Milioane de pensionari au aflat acum

Milioane de pensionari au aflat adevarul despre cresterea pensiilor. Un document al fostului Guvern PSD da peste cap toate declaratiile social-democratilor din prezent si face lumina despre majorarea pensiilor cu 40%. Pensii 2020. Florin Citu, ministrul de Finante, sustine ca PSD stia ca nu sunt bani de marirea cu 40% a pensiilor, inca de cand . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Se majoreaza cu 40%?! Klaus Iohannis a dat raspunsul asteptat de toate lumea

Miercuri, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a vorbit intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, despre legea care majoreaza pensiile cu 40 la suta. Ce a spus Klaus Iohannis despre majorarea pensiilor La conferinta de presa, presedintele Romaniei a vorbit despre posibilitatea ca Parlamentul sa modifice legea prin care pensiile au fost majorate doar cu 14% .

PSD bombardeaza bugetul si impune din nou cresterea cu 40% a pensiilor si majorarea salariilor profesorilor

PSD a reintrodus luni in legea bugetului prevederea potrivit careia pensiile vor creste cu 40%, iar salariile profesorilor se majoreaza, potrivit unui amendament adoptat de Comisiile reunite pentru Munca din Camera Deputatilor si Senat.

Cresterea cu 40% a pensiilor ar fi o mana intinsa catre FMI BNR cumpara titluri de stat ca sa ajute bugetul

O noutate de la inceputul pandemiei in Romania a fost ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a cumparat titluri de stat de pe piata secundara, fiind o situatie exceptionala. Din aprilie pana in august, suma totala a fost de peste 5,2 miliarde lei. De asemenea, odata cu rectificarea bugetara, pensiile au crescut cu 14%, dar in Parlament e posibil sa fie majorat procentul la 40%, din initiativa PSD. Si 14% se facea prin imprumuturi, dar 40%? Banii aia trebuie imprumutati si intrebarea este daca BNR va printa bani pentru asta. ANAF e clar ca nu va colecta asa de mult. Are nevoie de informatizare si, poate, restructurare. Prin urmare, cui i-au crescut veniturile cu 40% anul asta? Deci, cineva trebuie sa-ti dea banii. Vor dori investitorii sa ne imprumute? Altfel, la inceputul anului 2021 vine FMI sa ne ajute.

Pensii 2020. PSD a facut anuntul asteptat cu sufletul la gura de toti pensionarii

Anunt important pentru toti pensionarii din Romania! PSD a dat vestea cea mare legata de pensii. Vor fi sau nu marite iar pana la final de 2020?! Pensii 2020. Ce a anuntat PSD important pentru pensionari Spre dezamagirea pensionarilor din Romania, pensiile au fost majorate la 1 septembrie 2020 doar cu 14%, nu cu 40%, .

Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

In urma cu o zi, Ministerul Educatiei a publicat harta Romaniei unde sunt redate scenariile in care se incadreaza fiecare localitate in parte, cu privire la inceperea noului an scolar. in urma aparitiei acestui material, milioane de romani s-au aratat nedumeriti in ceea ce priveste situatia COVID-19 in Romania, avand in vedere ca mai multe .

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre Jador. De ce a incheiat orice legatura cu manelistul

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre relatia cu Jador. Acesta este motivul pentru care a incheiat orice legatura cu manelistul. Declaratiile castigatoarei show-ului matrimonial au pus fanii pe jar. Motivul pentru care Bianca Comanici si Jador nu mai vorbesc Dupa nenumarate despartiri si impacari intre Bianca si Livian, cei doi fosti .

EXCLUSIV Simone Tempestini, adevarul despre accidentul de la Iasi. Ce rani are campionul national de raliuri

Simone Tempestini este unul dintre cei mai talentati piloti de raliuri din lume. O spun rezultatele pe care le-a obtinut pana acum, in frunte cu titlul mondial de juniori pe care l-a obtinut in 2016. Cu precizarea ca la raliuri juniorii sunt pana la 30 de ani! Iar Simone Tempestini este roman. O spun actele, .

Adevarul despre Bianca Dragusanu si milionarul turc cu care s-ar fi combinat. Ce au facut cei doi in Turcia, impreuna

Despartirea Biancai Dragusanu de Alex Bodi, numita de blondina definitiva de aceasta data, a uimit pe toata lumea, dar nu pentru ca s-ar fi produs, caci separare a mai fost, ci pentru ca ar fi fost rapid surclasata de o alta relatie. Dupa ce a anuntat public ca drumurile sale si ale lui Bodi nu .

S-a aflat adevarul despre Meghan Markle! De ce au demisionat angajatii ei, de fapt! Ce le facea

Fostii angajati ai celor doua cupluri regale sustin ca raceala dintre fratii Harry si William a fost accelerata de cea a lui Kate Middleton in ceea ce o priveste pe cumnata ei. Chiar si vechii angajati de la Palatul Regal ii aduceau lui Meghan apelative urate, ca urmare a atitudinii sale imperative. Pe de o .

Adevarul despre noaptea nebuna pe care Printesa Diana ar fi petrecut-o cu Freddie Mercury intr-un bar gay

Odata cu implinirea a 23 de ani de la disparitia Reginei Inimilor, pe 31 august, au iesit la iveala tot felul de noi informatii despre Printesa Diana, iar una dintre ele este despre noaptea nebuna pe care fosta sotie a Printului Charles ar fi petrecut-o cu fostul lider al trupei Queen, Freddie Mercury, intr-un bar de homosexuali.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )