Libnet.ro
UNICEF

11:00

Noi detalii despre masina lui Liviu Dragnea: Cand si unde s-a produs accidentul in care a fost implicata iubita liderului PSD

B1 B1,
Noi detalii despre masina lui Liviu Dragnea: Cand si unde s-a produs accidentul in care a fost implicata iubita liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca masina cu care a fost la mare este imprumutata de la fiul sau, intrucat masina sa a suferit daune grave in urma unui accident rutier, aceasta fiind condusa de. continuă pe B1

Noi detalii despre maniera in care Avicii s-a sinucis: un membru al familiei a vorbit cu el la telefon, insa a ajuns prea tarziu

DJ-ul suedez Avicii s-a sinucis la varsta de 28 de ani, dupa ce a vorbit in repetate randuri despre problemele sale cu anxietatea si abuzul de alcool, avertizand chiar ca va muri din cauza epuizarii daca nu i se va permite o pauza. Moartea sa a socat industria si fanii, iar pana acum familia nu a dorit sa vorbeasca despre circumstantele mortii sale, insa site-ul TMZ a publicat noi detalii privind modul in care starul si-a pus capat zilelor.

Liviu Dragnea a dezvaluit pe Facebook masina scumpa pe care o conduce

Facebook poate fi o arma cu doua taisuri. Acest lucru l-a inteles pe propria sa piele Liviu Dragnea. A incercat sa para cetatean model, dar unul cu o masina scumpa. Liviu Dragnea a publicat pe Facebook un mesaj in care a spus ca isi plateste taxele. A pornit chiar o discutie cu alti utilizatori. in [].

Dezvaluiri despre accidentul iubitei lui Dragnea

Detalii incendiare despre accidentul iubitei lui Liviu Dragnea, Irina Tanase. Despre accident a vorbit public chiar liderul PSD. Practic, Dragnea a elucidat misterul de ce conducea masina fiului sau, un BMW, seria.

Iubita lui Liviu Dragnea, a facut ACCIDENT! Ce spune liderul PSD despre masina

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a facut un accident grav cu masina liderului PSD. Din fericire, Irina Tanase nu a patit nimic, informeaza Stiripesurse. Astfel, masina sa a fost in service in.

Ce spune Liviu Dragnea despre masina cu care a mers la mare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi, despre masina cu care a fost la mare. Ea apartine fiului sau si nu are ITP-ul facut, a recunoscut seful Camerei Deputatilor. Am vazut tot felul de detectivi, unii.

Meme minunate cu selfie-ul pus de Liviu Dragnea pe Facebook

Liviu Dragnea a facut o postare pe Facebook in care se plangea de sistemul de plata de la Fetesti. in comentarii, un internaut care se indoia ca Dragnea este autorul mesajului, l-a provocat sa-si faca un selfie, iar dupa asta internetul a explodat de meme-uri. Totul a inceput cand Liviu Dragnea a scris pe Facebook [].

Liviu Dragnea, despre data cand va fi tinut referendumul pentru familia traditionala: Sa nu ne grabim

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, despre referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul in care familia sa nu mai fie definita drept uniunea dintre so.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru revizuirea Constitutiei: Nu stiu ce a spus Iordache, poate pe 17 iunie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, referitor la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, ca nu trebuie stabilit calendarul pana cand presedintele nu va promulga actul normativ.

Liviu Dragnea, despre faptul ca directorul TVR a numit o jurnalista cap de porc: Nu are niciun fel de sustinere, daca e asa

Intrebat ce parere are despre inregistrarile in care directorul general al TVR, Doina Gradea, numeste o angajata a institutiei cap de porc, Liviu Dragnea a spus ca nu a auzit inregistrarile, dar ca nu are nicio sustinere daca e asa. , a spus Liviu Dragnea vorbind despre inregistrarile lui Dragos Patraru. Aoleu! Poate doamna Gradea o sa spuna ca a fost un soft care i-a modificat vocea, ca e o facatura. Am sa citesc, nu are niciun fel de sustinere, daca e asa, a incheiat el.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )