Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce spune Liviu Dragnea despre masina cu care a mers la mare

Antena3 Antena3,
Ce spune Liviu Dragnea despre masina cu care a mers la mare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi, despre masina cu care a fost la mare. Ea apartine fiului sau si nu are ITP-ul facut, a recunoscut seful Camerei Deputatilor. Am vazut tot felul de detectivi, unii. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre modul in care premierul Dancila a pronuntat Euro 2020: Este un automatism, nu o mare greseala

Liviu Dragnea a facut precizari cu privire la modul in care premierul Viorica Dancila a pronuntat Euro 2020. Raspunzand unui internaut care l-a intrebat: Pai n-ai sunat-o pe 20-20 s-o intrebi?, Liviu.

Iubita lui Liviu Dragnea, a facut ACCIDENT! Ce spune liderul PSD despre masina

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a facut un accident grav cu masina liderului PSD. Din fericire, Irina Tanase nu a patit nimic, informeaza Stiripesurse. Astfel, masina sa a fost in service in.

Liviu Dragnea, despre faptul ca directorul TVR a numit o jurnalista cap de porc: Nu are niciun fel de sustinere, daca e asa

Intrebat ce parere are despre inregistrarile in care directorul general al TVR, Doina Gradea, numeste o angajata a institutiei cap de porc, Liviu Dragnea a spus ca nu a auzit inregistrarile, dar ca nu are nicio sustinere daca e asa. , a spus Liviu Dragnea vorbind despre inregistrarile lui Dragos Patraru. Aoleu! Poate doamna Gradea o sa spuna ca a fost un soft care i-a modificat vocea, ca e o facatura. Am sa citesc, nu are niciun fel de sustinere, daca e asa, a incheiat el.

Liviu Dragnea, despre data cand va fi tinut referendumul pentru familia traditionala: Sa nu ne grabim

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, despre referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul in care familia sa nu mai fie definita drept uniunea dintre so.

Liviu Dragnea, despre militarii romani raniti in Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte, inca o data, cu ce pret se apara libertatea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis luni, intr-un mesaj pe Facebook, insanatosire grabdnica militarilor romani raniti in Afganistan in urma unui atentat sinucigas. Acesta a precizat ca este alaturi de familiile lor si a admirat curajul si pretul cu care se apara libertatea.

Liviu Dragnea, despre militari raniti in Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte cu ce pret se apara libertatea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis luni un mesaj, dupa ce opt militari romani au fost raniti in Afganistan, subliniind ca prin curajul de care au dat dovada, acestia au aratat inca.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru revizuirea Constitutiei: Nu stiu ce a spus Iordache, poate pe 17 iunie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, referitor la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, ca nu trebuie stabilit calendarul pana cand presedintele nu va promulga actul normativ.

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra n vigoare

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat foarte sigur ca legile Justitiei vor intra in vigoare in aceasta viata, criticand in acelasi timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis si-a permis sa-i spuna Curtii Constitutionale) sa nu decida acum, sa mai astepte.

Dragnea, despre BMW-ul cu care a fost la mare: Masina este a fiului meu. A mea a fost accidentata grav, cu Irina la volan. Daca ITP e expirat, sa plateasca amenda

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca masina cu care a fost la mare este imprumutata de la fiul sau, deoarece masina sa a fost implicata intr-un accident rutier, la volan aflandu-se iubita sa, Irina Tanase. Referitor la informatiile potrivit carora masina figureaza cu Inspectia Tehnica Periodica ITP) expirata, liderul PSD a spus ca, daca este adevarat, fiul sau sa fie amendat si sa se invete minte.

Liviu Dragnea a dezvaluit pe Facebook masina scumpa pe care o conduce

Facebook poate fi o arma cu doua taisuri. Acest lucru l-a inteles pe propria sa piele Liviu Dragnea. A incercat sa para cetatean model, dar unul cu o masina scumpa. Liviu Dragnea a publicat pe Facebook un mesaj in care a spus ca isi plateste taxele. A pornit chiar o discutie cu alti utilizatori. in [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )