Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre nunta Angelina Jolie-Brad Pitt: Knox Jolie-Pitt a exersat zile in sir rolul de purtator de verighete

Adevărul Adevărul,
Noi detalii despre nunta Angelina Jolie-Brad Pitt: Knox Jolie-Pitt a exersat zile in sir rolul de purtator de verighete

Knox Jolie-Pitt, fiul in varsta de sase ani al cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, a petrecut zile intregi mergand cu o perna in brate, pe care erau asezate ghinde si monede, repetand astfel pentru rolul sau de purtator de verighete la nunta parintilor sai. continuă pe Adevărul

Know Jolie-Pitt, unul dintre copii cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, ar fi repetat zile la rand pentru rolul sau de purtator de verighete la nunta parintilor sai

Nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt ar fi cauzat multe emotii intregii familii pentru ca, potrivit actorilor, unul dintre copii s-a pregatit intensiv pentru rolul pe care l-a primit in cadrul ceremoniei. Cuplul de.

Angelina Jolie si Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta

Angelina Jolie si Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta lor, care a avut loc pe 23 august, in Franta, iar banii au fost donati in scopuri caritabile.

Angelina Jolie si Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta

Brad Pitt si Angelina Jolie au primi o suma substantiala pentru imagini de la nunta care a avut loc pe 23 august, in Franta. Potrivit radaronline. com, acestia au primit 5 milioane de dolari de la revistele Hello!.

Brad Pitt, platit cu 15 milioane de dolari pentru a-si intrerupe luna de miere cu Angelina Jolie!

Aflat in luna de miere pe insula Gozo impreuna cu frumoasa lui proaspata sotie, Angelina Jolie, Brad Pitt a fost nevoit sa dea fuga de urgenta la New York zilele trecute. Acolo, celebrul actor a filmat, impreuna cu Leonardo DiCaprio si Robert DeNiro, pentru un scurtmetraj regizat de Martin Scorsese, lucru pentru care a fost platit cu impresionanta suma de 15 milioane de dolari.

Ultimele detalii despre iPhone 6: cand va fi in magazine si ce dotari va avea cu siguranta

IPhone 6 va fi prezentat marti, 9 septembrie. Acum, a fost aflata si data la care telefonul va ajunge oficial in magazine. Iata celelalte lucruri pe care ar trebui sa le stii despre noul smartphone Apple. iPhone 6 va fi prezentat oficial pe 9 septembrie, iar peste 10 zile va fi disponibil in magazine in cele mai importante regiuni ale Apple, informeaza The Daily Mail. Cel mai probabil in Romania va ajunge in octombrie. inca nu exista o perioada estimata [].

Noi dezvaluiri despre afacerile lui Klaus Iohannis: Aeroportul International Sibiu, un proiect in care s-au aruncat pe fereastra 100 milioane euro

Dupa scandalul aparut in jurul averii imobiliare impresionante a lui Klaus Iohannis, noi informatii privind o alta lucrare de proportii coordonata de liderul PNL, in Sibiu, au fost facute publice, scrie PS.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )