Libnet.ro
UNICEF

05:15

Noi detalii despre procurorul militar, care a fost pe 10 august in Piata Victoriei: A fost prezent la intalnirea noastra si chiar a vorbit

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre procurorul militar, care a fost pe 10 august in Piata Victoriei: A fost prezent la intalnirea noastra si chiar a vorbit

Maiorul Laurentiu Cazan, care a coordonat actiunea jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei, a venit cu noi lamuriri cu privire la Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele. continuă pe Antena3

Jandarmeria anunta cine este procurorul militar care a fost n Piata Victoriei: Prlog Bogdan a fost prezent att n punctul de comanda naintat, ct si n zona dispozitivelor / Acesta s-a autosesizat cu privire la evenimente

Jandarmeria precizeaza ca la protestul din 10 august a fost prezent locotenent colonel Bogdan Pirlog de la Parchetul Militar, intre orele 17:00-04:00, care s-a autosesizat cu privire la evenimentele de la miting. Precizarea vine in contextul in care procurorul militar Ionel Corbu a sustinut ca niciun coleg nu a participat la centrul de comanda mobila in timpul interventiei din Piata Victoriei.

Procurorul militar care a fost pe 10 august in Piata Victoriei, dezvaluiri incendiare: Eram acolo in drum spre casa

Locotenent-colonelul Bogdan Pirlog, procuror militar la Parchetul Militar Bucuresti, cel despre care Jandarmeria sustine ca a fost in Piata Victoriei pe 10 august, a venit cu precizari despre acea.

Jandarmeria: Pirlog Bogdan, procurorul militar care a fost in Piata Victoriei in punctul de comanda si in zona dispozitivelor

Jandarmeria precizeaza ca la protestul din 10 august a fost prezent locotenent colonel Bogdan Pirlog de la Parchetul Militar, intre orele 17:00-04:00, care s-a autosesizat cu privire la evenimentele de la miting. Precizarea vine dupa ce ministrul de.

Jandarmeria: Pirlog Bogdan, procurorul militar care a fost in Piata Victoriei in punctul de comanda si in zona dispozitivelor. Pirlog: Nu am supravegheat interventia jandarmilor

Jandarmeria precizeaza ca la protestul din 10 august a fost prezent locotenent colonel Bogdan Pirlog de la Parchetul Militar, intre orele 17:00-04:00, care s-a autosesizat cu privire la evenimentele de la miting. Precizarea vine dupa ce ministrul de.

Primar din Gorj, noi detalii despre romanul declarat mort dupa tragedia din Italia: Este in spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme

Romanul declarat mort de autoritatile italiene, dupa tragedia din Genova, dar care este, de fapt, in viata, se afla la spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme, spune Constantin Bobaru, primarul.

Noi detalii despre perchezitiile in dosarul care vizeaza programul Prima Casa. O persoana a fost arestata preventiv

Politistii au facut alte doua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov la sediul unei societati comerciale specializate in servicii de consultanta in domeniul obtinerii de locuinte prin programe.

Procurorul militar care a fost vineri in Piata Victoriei o contrazice pe Carmen Dan: NU am supravegheat interventia jandarmilor! (FOTO)

Scandalul legat de prezenta sau absenta procurorilor militari la protestul de vineri din Piata Victoriei capata proportii. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca Jandarmeria si-a coordonat interventia.

Noi detalii despre protestele din Piata Victoriei. Coordonatorul jandarmilor a facut o declaratie socanta

Apar detalii uluitoare dupa protestul diasporei care a degenerat in lupte de strada. Raman in continuare foarte multe intrebari fara raspuns, pe masura ce continua sa curga si declaratiile.

Noi detalii despre tragedia din Italia. Anuntul facut de Comisia Europeana

Comisia Europeana a dat asigurari joi ca a incurajat Italia sa investeasca in infrastructura, dupa criticile venite din partea guvernului populist italian in urma prabusirii marti a unei portiuni dintr-un.

Document devastator. Procurorul Bogdan Pirlog, trimis acasa de EUPOL. A fost repatriat din Afganistan

Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele din 10 august si s-a sesizat din oficiu cu privire la unele infractiuni pe care le-a vazut, in opinia lui, comise in Piata Victoriei, a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )