Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi detalii despre protestele din Piata Victoriei. Coordonatorul jandarmilor a facut o declaratie socanta

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre protestele din Piata Victoriei. Coordonatorul jandarmilor a facut o declaratie socanta

Apar detalii uluitoare dupa protestul diasporei care a degenerat in lupte de strada. Raman in continuare foarte multe intrebari fara raspuns, pe masura ce continua sa curga si declaratiile. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor, declaratie despre protestele din Piata Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul de Finante a vorbit marti seara, la Antena 3, despre incidentele violente din Piata Victoriei si despre situatia in care a ajuns Romania E o situatie la care nu am crezut ca se ajunge in.

Jandarmeria, lamuriri cu privire la prezenta procurorului militar la protestele din Piata Victoriei: A fost prezent. Asta nu inseamna ca avea atributii decizionale

Georgian Enache, purtator de cuvant la Jandarmeria Capitalei, a adus lamuriri cu privire la prezenta procurprului militar Bogdan Pirlog, la protestele din Piata Victoriei. Enache sustine ca procurorul militar.

Femeia jandarm batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila.

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

Un barbat lovit la protestele din Piata Victoriei acuza jandarmii ca mint. Nu am fost avertizati

Unul dintre ranitii in violentele din Piata Victoriei ii acuza pe cei din Jandarmerie ca mint atunci cand sustin ca populatia a fost avertizata cu privire la folosirea fortei pentru evacuarea.

Jandarmul ranit la protestele din Piata Victoriei, marturie cu ochii in lacrimi: Aruncau cu tot felul de obiecte. Abia puteai sa te feresti

Unul dintre jandarmii loviti la protestul violent din 10 august din Piata Victoriei, a povestit cu ochii in lacrimi clipele dramatice prin care a trecut M-am gandit ce am fost in Piata. A fost ceva coplesit.

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta.

Daniel Tecu (FADERE), informatii socante legate de protestele din Piata Victoriei. Planul secret care a declansat lupta de strada

FederatiaAsociatiilor de Romani din Europa FADERE) a avut o reactie in urma violentelor ce au avut loc pe 10 august in Piata Victoriei. FADERE se delimiteaza de toate violentele de strada.

Fostul sef SPP, Dumitru Iliescu, despre violentele din Piata Victoriei: Nu a fost un miting spontan

Dumitru Iliescu, fostul sef SPP, a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre protestul care a avut loc pe 10 august in Piata Victoriei. Am vazut si eu modul in care au actionat. Toata.

Noi imagini cu jandarmerita agresata la protestele din Piata Victoriei. Ce spun medicii despre starea ei de sanatate

Noi imagini cu jandarmerita atacata vineri seara au fost publicate de Libertatea. Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse la scurt timp dupa incident, cand tanara este scoasa de doi colegi din zona de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )