Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre sanatatea lui Michael Schumacher: de ce a fost internat la Paris

Playtech Playtech,
Noi detalii despre sanatatea lui Michael Schumacher: de ce a fost internat la Paris

Au trecut multi ani de la accidentul lui Michael Schumacher, dar membrii familiei sale nu se dau batuti si incearca orice tratament pentru a-l pune din nou pe picioare. Michael Schumacher a suferit o accidentare la cap la un accident de schi in 29 decembrie 2013 si de atunci nu a mai fost vazut in . continuă pe Playtech

Michael Schumacher, transportat la un spital din Paris. Detalii de ULTIM MOMENT despre marele campion de Formula 1

Michael Schumacher, ranit grav in timpul unui accident suferit la schi, in decembrie 2013, cand s-a lovit cu capul de o piatra, a fost internat luni in spitalul Georges-Pompidou din Paris. Presa franceza scrie.

Michael Schumacher transportat la Paris pentru tratament

Presa internationala relateaza ca fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher a fost transportat la un spital din Paris pentru a urma o procedura chirurgicala.

Michael Schumacher, dus la spital in Paris

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculara.

Le Parisien: Michael Schumacher ar fi spitalizat la Paris

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculara.

Noi dezvaluiri despre atentatul comis la Kabul! Printre cei care au tinut piept talibanilor s-au numarat si 20 de veterani romani.Au avut doar o arma la cinci oameni!

Noi detalii ies la iveala in cazul atentatului comis la Kabul luni, in urma caruia un diplomat roman si-a pierdut viata. Printre cei care au tinut piept atacului talibanilor asupra Cartierului.

Noi detalii in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii.

Ultimele detalii despre situatia medicala a lui Mario Iorgulescu

Managerul spitalului Elias din Capitala, Mugur Ardelean, a furnizat luni mai multe informatii cu privire la starea medicala a pacientului Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF Gino Iorgulescu, care a fost implicat intr-un grav accident rutier.

Ramona Manescu, noi informatii despre functia de comisar european din partea Romaniei! Nu s-a primit o respingere oficiala. Confirma sursele B1.RO, potrivit carora este vizat portofoliul de la Transporturi

Ministrul de Externe al Romaniei, Ramona Manescu, a facut noi precizari cu privire la functia de comisar european ce revine tarii noastre. Ea confirmat ca printre portofoliile vizate se numara si cel al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )