Libnet.ro
UNICEF

08:32

Noi detalii despre scaderea salariilor la medici, oferite de Pintea: Nu e normal ca un medic

Playtech Playtech,
Noi detalii despre scaderea salariilor la medici, oferite de Pintea: Nu e normal ca un medic

Daca simteai ca avem prea multi medici buni in Romania care sunt convinsi ca merita sa ramana in tara, Sorina Pintea vrea sa remedieze situatie cu scaderi de salarii. La mai putin de 24 de ore de cand a amenintat ca va introduce niste indici de performanta la medici pentru a face economie in sanatate, . continuă pe Playtech

Noi detalii despre nunta Elenei Udrea. Anuntul facut de iubitul ei

Alexandru Alexandrov a venit cu noi detalii despre nunta cu Elena Udrea, care va avea loc acest an. Speram sa facem botezul cat mai repede. Nu am stabilit o data, nu am stabilit nasii pentru ca situatia e.

Fratele lui Radu Mazare, cele mai noi detalii despre nunta. Ce dorinta are fostul edil al Constantei

Fratele lui Radu Mazare a dat ultimele detalii despre nunta din penitenciar a fostului primar al Constantei. Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat cererea, dar trebuia depusa o solicitare si pentru.

Sindicatele din sanatate resping ideea introducerii indicatorilor de performanta ca solutie pentru scaderea salariilor

Federatia Solidaritatea Sanitara, unul dintre cele mai mari sindicate din sistemul sanitar, a anuntat, joi, ca respinge ideea introducerii indicatorilor de performanta ca solutie pentru scaderea salariilor. Reactia vine dupa ce ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, pentru HotNews. ro, ca angajatii din spitale ar urma sa fie platiti in functie de performanta, Ministerul Sanatatii urmand sa elaboreze un regulament in acest sens. Angajatii din spitale vor fi platiti in functie de performanta. Sorina Pintea: Nu e normal ca un medic care face 5 operatii sa primeasca acelasi salariu ca unul care face 30 de operatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )