Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fratele lui Radu Mazare, cele mai noi detalii despre nunta. Ce dorinta are fostul edil al Constantei

Antena3 Antena3,
Fratele lui Radu Mazare, cele mai noi detalii despre nunta. Ce dorinta are fostul edil al Constantei

Fratele lui Radu Mazare a dat ultimele detalii despre nunta din penitenciar a fostului primar al Constantei. Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat cererea, dar trebuia depusa o solicitare si pentru. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy Note 10 in cele mai noi imagini, iti confirma cum va arata noul telefon de top al companiei

Au aparut noi imagini cu Samsung Galaxy Note 10, care ar putea confirma cum va arata viitorul telefon pe care compania sud-coreeana il va lansa in aceasta toamna. Ar urma sa fie cel mai.

Radu Mazare va lucra la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova

Fratele lui Radu Mazare a dezvaluit la Antena 3 ca fostul edil al Constantei a fost repartizat sa lucreze la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova. Am vorbit si astazi cu el, mi-a spus ca.

Cererea de cununie a lui Radu Mazare a fost aprobata de conducerea Penitenciarului Rahova

Penitenciarul Rahova a aprobat miercuri cererea fostului primar al Constantei, Radu Mazare, de a se cununa cu iubita sa, dupa cum a precizat fratele fostului edil, Mihai Mazare. Data cununiei urmeaza sa fie fixata in functie de disponibilitatea Primariei Sectorului 5.

Cand se insoara Radu Mazare si cate persoane pot participa la cununia din Penitenciarul Rahova

Conducerea Penitenciarului Rahova a acceptat cererea de cununie formulata de Radu Mazare. Data evenimentului va fi stabilita in functie de disponiblitatea Primariei Sectorului 5. Fostul primar al municipiului Constanta are dreptul, conform legii, sa invite un numar de maximum 10 persoane. El isi doreste ca evenimentul sa aiba loc in jurul datei de 5 iulie, .

Radu Mazare a primit unda verde! Fostul edil se insoara la Rahova

Fostul edil al Constantei Radu Mazare se va putea casatori cu iubita sa, Roxana Mihalache,asa cum si-a propus acum ceva timp. Cererea a fost aprobata de Conducerea Penitenciarului Rahova.

Noi detalii despre scaderea salariilor la medici, oferite de Pintea: Nu e normal ca un medic

Daca simteai ca avem prea multi medici buni in Romania care sunt convinsi ca merita sa ramana in tara, Sorina Pintea vrea sa remedieze situatie cu scaderi de salarii. La mai putin de 24 de ore de cand a amenintat ca va introduce niste indici de performanta la medici pentru a face economie in sanatate, .

Noi detalii despre nunta Elenei Udrea. Anuntul facut de iubitul ei

Alexandru Alexandrov a venit cu noi detalii despre nunta cu Elena Udrea, care va avea loc acest an. Speram sa facem botezul cat mai repede. Nu am stabilit o data, nu am stabilit nasii pentru ca situatia e.

Accident de munca mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Un barbat in varsta de 44 de ani, angajat la una dintre cele mai mari companii din Prahova, a fost gasit mort la locul de munca. Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova a deschis o ancheta.

Romania are cele mai mici preturi la alimente si bauturi non-alcoolice din Uniunea Europeana

Romanii au platit in 2018 cele mai mici preturi din Uniunea Europeana pentru un cos de alimente din bauturi non-alcoolice comparabile, 66% din pretul mediu la nivelul UE, la polul opus fiind danezii care pentru.

Care sunt cele mai bune companii aeriene: cu cine trebuie sa zbori in vacanta

Serviciile oferite de companiile aeriene variaza semnificativ de la una la alta. in acest context, a fost creat un clasament, ca sa-ti dai seama cine ar trebui sa fie in topul optiunilor tale. in cazul in care ti-ai dorit vreodata sa vezi un top 10 companii aeriene, care are in spate un studiu elaborat cat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )