Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Anuntul medicilor de la Spitalul Elias

Playtech Playtech,
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Anuntul medicilor de la Spitalul Elias

Medicii care il asista pe Mario Iorgulescu la Spitalul Elias de cand baiatul a venit de urgenta cu rani grave au facut anuntul! Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal are parte de schimbari in ceea ce priveste starea de sanatate. Ce precizari a facut Silviu Negoita, purtatorul de cuvant al institutiei medicale? Evolutia starii de . continuă pe Playtech

Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut

Starea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, tanarul fiind internat tot la Terapie Intensiva, a precizat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias din Capitala.

Medicii de la Spitalul Elias fac noi precizari legate de starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu

Reprezentantii Spitalului Elias au transmis noi informatii legate de starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Tanarul de 24 de ani, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat moartea u.

Digisport: Noi detalii despre tratamentul lui Schumacher: A testat pe sobolani, iar acum vrea sa incerce cu el!

Michael Schumacher 50 de ani) s-a aflat pentru cateva zile in Franta, la Clinica Georges-Pompidou, unde urmeaza un tratament ultra-secret, in urma traumatismului cranian sever, suferit in 2013, in timp ce se afla la schi.

Noi detalii despre romanului impuscat in Costa Rica. Executia barbatului, planuita de cateva luni

Un roman, in varsta de 38 de ani, a fost impuscat mortal pe strazile orasului Alajuelita din Costa Rica. Acesta a fost executat impreuna cu iubita lui, o tanara model, in timp ce se aflau intr-un.

DigiSport: Organele lui Mario Iorgulescu ar fi inceput sa cedeze. Prima masura luata de medicii de la Elias

Mario Iorgulescu se afla in continuare la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, iar vestile despre starea sa de sanatate nu sunt cele mai bune. Evz. ro a scris ca organele interne ale pacientului ar fi inceput sa cedeze, iar o prima masura luata de medici a fost sa-l treaca pe dializa.

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

Medicii au facut anuntul despre starea lui Mario Iorgulescu, in ziua inmormantarii victimei sale. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias au facut un nou anunt cu privire la starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla in continuare internat la Terapie Intensiva, dupa tragicul accident rutier in care a fost implicat duminica si in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Medicii au anuntat .

Anunt de ultima ora despre starea lui Mario Iorgulescu. Precizarile facute de Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Spitalul Universitar de Urgenta Elias face precizari in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminica.

Mesaj de ULTIM MOMENT despre Mario Iorgulescu. Ce spun medicii de la Elias despre starea de sanatate a fiului sefului LPF

Medicii de la Spitalul Elias anunta, vineri, ca starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, care a produs un teribil accident rutier la finele saptamanii trecute, este in continuare.

Mario Iorgulescu ramane internat la Terapie Intensiva. Ce spun medicii despre starea lui

Medicii de la Spitalul Elias anunta, vineri, ca se impune ca Mario Iorgulescu sa continue tratamentul la Terapie Intensiva, deoarece inca exista posibilitatea unei evolutii nefavorabile, chiar unele contuzii se refac lent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )