Libnet.ro
UNICEF

14:00

Noi detalii despre milionarul din Brasov care si-a omorat bunica. Magistratii, socati de declaratii. L-au scos din sala din cauza comportamentului sau delirant

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre milionarul din Brasov care si-a omorat bunica. Magistratii, socati de declaratii. L-au scos din sala din cauza comportamentului sau delirant

Controversatul milionar din Brasov Dan Camrzan le-a indicat politistilor pas cu pas modul in care si-a omorat bunica cu sangere rece. Motive nu a stiut sa precizeze, nici in timpul recontituirii, nici in. continuă pe Antena3

Noi detalii despre moartealui Keith Flint: medicii legisti nu mai sunt siguri ca a fost vorba de o sinucidere

Un nou raport prezentat de medicii legisti schimba verdictul in cazul decesului artistului Keith Flint, membru al grupului The Prodigy, care a fost gasit mort, pe 4 martie, la varsta de 49 de ani.

Noi detalii despre arestarea lui Radu Mazare. Fostul edil al Constantei se afla cu iubita in momentul cand a fost retinut de autoritati

Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e procedura pana sunt facute toate actele si apoi sa fie luata in calcul extradarea fostului primar al Constantei. Surse judiciare au.

Noi detalii ies la iveala despre crimele din Cipru, in care au fost ucise si doua romance. Ce ar fi surprins o turista intr-o fotografie (VIDEO)

Fostul ofiter de armata din Cipru a recunoscut ca a ucis in total sapte femei, printre care doua romance, mama si fiica. Barbatul este banuit ca s-ar afla in spatele, a nu mai putin 30 de.

The Guardian: Liviu Dragnea este personajul din umbra care ia deciziile in Romania

Liviu Dragnea este descris in The Guardian figura din umbra care are de fapt puterea in Romania. Ziarul britanic face referire la afirmatia fostului premier al Romaniei, Victor Ponta care sustine ca ideologia lui Dragnea este el.

Ce ii facea fostei sotii milionarul care si-a ucis bunica. Motivul pentru care a divortat

Milionarul din Brasov, Dan Camarzan, acuzat ca si-ar fi ucis bunica in varsta de 93 de ani, a avut probleme si cu fosta sotie, pe care hartuit-o si avea un comportament violent. Femeia s-a despartit de el, dupa ce avusese o nunta ca-n povesti. in a doua saptamana a lunii mai, milionarul brasovean Dan Camarzan [] .

Dan Camarzan, milionarul care si-a ucis bunica cere eliberarea

Milionarul din Brasov, Dan Camarzan suspectat ca si-a ucis bunica contesta arestul preventiv. Omul de afaceri a contestat masura marticand a primit mandatul. Citeste SiMilionarul din.

Calin Popescu Tariceanu, noi declaratii despre candidatura la Prezidentiale. Va candida doar cu aceasta conditie

Calin Popescu Tariceanu le-a spus, sambata, la Craiova, celor care l-au intampinat, ca pentru a candida la presedintie este nevoie de un rezultat bun la alegerile europarlamentare. Ma bucur si va.

Primul urs panda rosu din Romania poate fi vizitat la Gradina Zoologica din Brasov

Primul urs panda din Romania poate fi vizitat la Gradina Zoologica din Brasov. Peggy a ajuns in Romania in aprilie, dar a fost nevoie sa treaca printr-o perioada de carantina. Ursul panda are o.

O fetita de cinci ani din Brasov a suferit arsuri grave cu ulei incins. A fost transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti

O fetita de cinci ani, din localitatea brasoveana Fagaras, a fost transportata, joi, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitala, dupa ce s-a ars cu ulei, a informat Inspectoratul.

Digi 24: Locul din Sibiu care a impresionat-o pe Angela Merkel: A spus: Wow!

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat impresionata sa afle ca joi a fost in cel mai mare muzeu in aer liber din Europa, unde a avut loc Summitul Partidului Popular European PPE), a declarat, pentru Agerpres, directorul muzeului sibian, Ciprian Stefan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )