Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi detalii despre tragedia aviatica de la Sapanta: Pilotul elicopterului prabusit era din Belarus. Barbatul fusese dat disparut in luna martie(VIDEO)

B1 B1,
Noi detalii despre tragedia aviatica de la Sapanta: Pilotul elicopterului prabusit era din Belarus. Barbatul fusese dat disparut in luna martie(VIDEO)

Apar noi detalii in cazul tragediei aviatice de la Sapanta, unde un cioban a gasit un elicopter prabusit, iar in epava acestuia era pilotul. Barbatul era comandantul adjunct al echipei de elicoptere din. continuă pe B1

Noi detalii despre arestarea lui Radu Mazare. Fostul edil al Constantei se afla cu iubita in momentul cand a fost retinut de autoritati

Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e procedura pana sunt facute toate actele si apoi sa fie luata in calcul extradarea fostului primar al Constantei. Surse judiciare au.

Noi detalii despre moartealui Keith Flint: medicii legisti nu mai sunt siguri ca a fost vorba de o sinucidere

Un nou raport prezentat de medicii legisti schimba verdictul in cazul decesului artistului Keith Flint, membru al grupului The Prodigy, care a fost gasit mort, pe 4 martie, la varsta de 49 de ani.

Cine era pilotul elicopterului prabusit la Sapanta. Primele indicii din ancheta

Un elicopter a fost descoperit prabusit, joi seara, pe raza comunei Sapanta. Se pare ca anchetatorii au descoperit deja cine era pilotul. Un elicopter s-a prabusit, joi seara, in comuna Sapanta. Langa aeronava distrusa in accident a fost gasit si cadavrul unui barbat, cel mai probabil pilotul elicopterului, din moment ce acesta se pare ca [] .

Tragedia aviatica din Rusia: Una din cutiile negre ale avionului care a aterizat fortat la Moscova a fost grav avariata

Inregistratorul de date de zbor al avionului care duminica a aterizat fortat la Moscova a fost grav avariat , au anuntat autoritatile ruse, care analizeaza mai multe ipoteze in legatura cu dezastrului aviatic, inclusiv posibilitatea ca incendiul de la bord sa fi fost provocat de un fulger, potrivit Mediafax. VIDEO Tragedia aviatica din Rusia: Avionul Suhoi a aterizat de urgenta cu rezervoarele pline.

Cine era pilotul elicopterului prabusit la Sapanta. Barbatul era dat disparut de familie din luna martie

Detalii noi ies la iveala in cazul pilotului decedat in urma prabusirii unui elicopter la Sapanta, in judetul Maramures. Barbatul, in varsta de 48 de ani, originar din Belarus, era comandantul adjunct a.

Tragedia aviatica din Rusia, provocata de piloti

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Rusia scoate la lumina detalii socante. Pilotii sunt acuzati ca au decolat in fata furtunii si ca au aterizat intr-un moment in care situatia nu era.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )