Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tragedia aviatica din Rusia: Una din cutiile negre ale avionului care a aterizat fortat la Moscova a fost grav avariata

Hotnews Hotnews,
 Tragedia aviatica din Rusia: Una din cutiile negre ale avionului care a aterizat fortat la Moscova a fost grav avariata

Inregistratorul de date de zbor al avionului care duminica a aterizat fortat la Moscova a fost grav avariat , au anuntat autoritatile ruse, care analizeaza mai multe ipoteze in legatura cu dezastrului aviatic, inclusiv posibilitatea ca incendiul de la bord sa fi fost provocat de un fulger, potrivit Mediafax. VIDEO Tragedia aviatica din Rusia: Avionul Suhoi a aterizat de urgenta cu rezervoarele pline. continuă pe Hotnews

Noi imagini de la tragedia aviatica din Rusia, unde au murit 45 de persoane - VIDEO cu un puternic impact emotional

Apar imagini terifiante din aeronava ruseasca cuprinsa de flacari, din Moscova. Pasagerii au filmat momentul in care motoarele avionului sunt cuprinse de flacari. Operatiunea de evacuare a aeronavei a fost.

VIDEO Tragedia aviatica din Rusia: Avionul Suhoi a aterizat de urgenta cu rezervoarele pline (surse)

Avionul Aeroflot Suhoi Superjet a fost nevoit sa aterizeze cu rezervoarele de carburant pline, in conditiile in care s-a pierdut contactul radio cu controlorii aerieni si era periculos sa se efectueze o manevra pentru golirea rezervoarelor deasupra Moscovei, scrie, citand surse anonime, agentia Interfax, preluata de AFP.

Despagubiri dupa tragedia din Rusia: cati bani vor primi familiile victimelor accidentului de avion

Autoritatile din Rusia au anuntat ca vor oferi despagubiri familiilor victimelor accidentului aviatic din Moscova. La sumele oferite va contribui si compania aeriana care detinea avionul cuprins de flacari. Familiile pasagerilor care au murit in accidentul aviatic de pe aeroportul Seremetievo din Moscova vor primi fiecare cate noua milioane de ruble. Asta inseamna aproximativ 135.

Turcia merge mai departe cu achizitionarea sistemelor S-400 din Rusia! Tranzactia creeaza tensiuni in NATO

Turcia nu va ingenunchea in fata sanctiunilor americane, care vin ca urmare a angajamentului luat de Ankara referitor la cumpararea de sisteme de aparare S-400 din Rusia, a spus vicepresedintele turc Fuat Oktay,.

Tragedia aviatica de la Moscova: Motivul incredibil ce ar fi incetinit procesul de evacuare a pasagerilor

Presa rusa scrie ca din cauza unor pasageri care au incercat sa ia cu ei si bagajele de mana, in momentul aterizarii avionului Suhoi Superjet 100, pe aeroportulSheremetyevo din Moscova, evacuarea pasagerilor de pe aeronava care era deja cuprinsa in flacari a fost incetinit, iar o buna parte dintre pasageri, in mod special cei aflati in partea din spate a aeronavei, au fost blocati.

Autoritatile ruse examineaza trei versiuni ce au dus la tragedia aviatica de la Moscova

Anchetatorii rusi au anuntat ca examineaza mai multe versiuni ce au putut duce la accidentul aviatic de pe aeroportulSheremetyevo din Moscova, care a luat viata a 41 de persoane.

Digi 24: Accidentul aviatic din Rusia. Metoda extrema prin care o stewardesa a reusit sa salveze o parte dintre pasageri

Adevaratele clipe de panica de la bordul aeronavei Aeroflot, care s-a prabusit si a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova, au fost dezvaluite de o stewardesa.

Putin s-ar putea intalni cu Pompeo in Soci pe 14 mai, in contextul in care secretarul american are programata o discutie cu ministrul Sergei Lavrov / Criza din Venezuela, una din temele discutiilor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea avea discutii cu secretarul american Mike Pompeo, in orasul Soci, din sudul Rusiei, pe 14 mai, a anuntat marti Kremlinul, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )