Libnet.ro
UNICEF

09:45

Noi detalii TERIFIANTE despre MASACRUL din Crimeea: Asistenta medicala care a ajutat victimele, mama atacatorului. A incercat sa se sinucida!

B1 B1,
Noi detalii TERIFIANTE despre MASACRUL din Crimeea: Asistenta medicala care a ajutat victimele, mama atacatorului. A incercat sa se sinucida!

Mama vinovatului pentru masacrul din Crimeea, Galina Roslyakova, a fost una dintre asistentele care a oferit primul ajutor victimelor atacului armat din Colegiul Politehnic din Kerci. Initial femeia nu a stiut cine. continuă pe B1

Marturiile elevilor prezenti la masacrul din Crimeea. Erau cadavre peste tot

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata si cateva zeci au fost ranite, miercuri, intr-un atac armat, urmat de o explozie produsa la o scoala din orasul Kerci, in Peninsula Crimeea. Atacatorul, un.

Detalii socante in urma masacrului din Crimeea. Focurile de arma au durat 15 minute - VIDEO

Masacru intr-un liceu din Crimeea! 18 oameni au fost ucisi si alti 53 raniti de un elev care s-a sinucis. Anchetatorii considera ca nu a fost vorba de un atentat terorist, ci pur si simplu de un atac criminal al.

Noi detalii despre starea de sanatate a Simonei Halep! De ce are ea nevoie acum pentru a nu-si risca definitiv sanatatea

Simona Halep a revenit cu noi detalii, dupa ce in aceasta dimineata a anuntat ca nu va mai juca la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Explozie PUTERNICA la o scoala din Crimeea. Sunt ZECI DE MORTI SI RANITI (FOTO)

Explozie la o scoala din Crimeea. Cel putin 10 persoane au murit si alte 40 au fost ranite. Explozia a avut loc la unitatea de invatamant din orasul Kerci, in Peninsula Crimeea, scrie Agerpres, citand.

ATAC ARMAT la un liceu din Crimeea: Sunt ZECI DE MORTI SI RANITI

Rasturnare de situati in cazul exploziei de la cantina unei scoli din Crimeea. Comitetul de ancheta rus de pe langa Parchetul General de la Moscova a declarat ca un elev de 18 ani a deschis focul cu o arma in.

Masacrul de la liceul din Crimeea, pus de Putin pe seama globalizarii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca masacrul comis cu o zi inainte la un liceu tehnic din Kerci, Crimeea, unde un elev a ucis 20 de persoane, dupa care s-a sinucis, este rezultatul globalizarii,.

Noi detalii despre disparitia lui Jamal Khashoggi: Un fost ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite ar avea legaturi cu uciderea jurnalistului

Fostul ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite Maher Abdulaziz Mutreb ar fi fost implicat in presupusul asasinat al jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit CNN, care citeaza surse apropiate anchetei.

Noi detalii despre cadavrul gasit in Busteni. Ce au descoprit anchetatorii in asupra barbatului

Salvamontistii din Busteni, care au fost solicitati sa scoata dintr-o prapastie cadavrul unui om, vazut de la distanta la intrarea pe Valea Seaca a Crucii, un traseu nemarcat si extrem de dificil din Masivul.

Noi detalii despre cadavrul gasit in Busteni. Ce au descoperit anchetatorii asupra barbatului

Salvamontistii din Busteni, care au fost solicitati sa scoata dintr-o prapastie cadavrul unui om, vazut de la distanta la intrarea pe Valea Seaca a Crucii, un traseu nemarcat si extrem de dificil din Masivul.

Presa din Turcia: Detalii crunte despre jurnalistul dat disparut, care ar fi fost torturat si decapitat in Consulatul saudit din Istanbul

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, disparut de la inceputul lunii octombrie, a fost decapitat dupa ce a fost torturat in cladirea consulatului Arabiei Saudite din Istanbul, potrivit cotidianului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )