Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noi dezvaluiri in cazul asasinului care a ucis un politist, in Timis

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri in cazul asasinului care a ucis un politist, in Timis

Noi dezvaluiri in cazul asasinului care a ucis un politist, in judetul Timis. Prietenul criminalului, cel in casa caruia a fost prins Ionel Lepa, a chemat duminica seara Ambulanta, incercand sa faca. continuă pe Antena3

Cazul barbatului care a ucis un politist in Timis: inainte ca Lepa sa fie prins, prietenii lui au chemat ambulanta si au cerut calmante

Preitenii lui Marcel Ionel Lepa, cel care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, au chemat, luni noapte, la casa unde se ascundea acesta o ambulanta si le-au cerut paramedicilor calmante, potrivit publicatiei locale Timis Online.

Rasturnare de situatie in cazul criminalului care a ucis un politist. Acuzatiile sefului Politiei Romane

Inspectorul general al Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat luni ca interventia in cazul prinderii infractorului care a ucis un politist a fost organizata defectuos. in primul rand, discutam de.

Rasturnare de situatie in cazul tinerei care s-a sinucis la hotelul Intercontinental. Se ia in calcul varianta crimei

In jurul mortii Alinei, tanara in varsta de 21 de ani, care a fost gasita fara suflare in hotelul Intercontinental din Bucuresti, planeaza un adevarat mister. Familia Alinei nu accepta varianta.

Un tratament inovativ aduce noi sperante pentru femeile care sufera de cancer mamar

O combinatie inovativa de tratamente oncologice aduce noi sperante pentru femeile diagnosticate cu cancer mamar, potrivit unui material publicat de Press Association si citat de Agerpres. Prin adaugarea de ribociclib, un medicament care ataca direct celulele canceroase, la terapia standard s-a observat o crestere semnificativa a sperantei de viata la pacientele premenopauza care sufera de forme avansate ale bolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )