Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi dezvaluiri despre cazul Lucan. Cum l-a ajutat Emil Boc pe medic sa castige un milion de euro dintr-o afacere imobiliara

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri despre cazul Lucan. Cum l-a ajutat Emil Boc pe medic sa castige un milion de euro dintr-o afacere imobiliara

Noi dezvaluiri in cazul medicului Mihai Lucan! Clinica privata a acestuia, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere care aduce un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu. continuă pe Antena3

Politia, noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO)

Politia Romana face noi precizari in cazul pedofilului care este cautat in Capitala dupa ce a agresat doi copii in cartierul Drumul Taberei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe.

Politia, noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO, VIDEO)

Politia Romana face noi precizari in cazul pedofilului care este cautat in Capitala dupa ce a agresat doi copii in cartierul Drumul Taberei. Politia, noi date despre pedofilul din.

Politia a anuntat noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO, VIDEO)

Politia Romana face noi precizari in cazul pedofilului care este cautat in Capitala dupa ce a agresat doi copii in cartierul Drumul Taberei. Politia, noi date despre pedofilul din.

Dosarul procurorilor in cazul Lucan, plin de erori

Judecatorul care l-a pus sub control judiciar pe mediul Mihai Lucan a facut praf referatul de arestare cu care au venit procurorii. Printre altele, judecatorul sustine ca procurorii il acuza pe.

Deputatul USR Ungureanu a fost la DIICOT si a adus noi acuzatii la adresa medicului Lucan:18.000 de pacienti au fost transferati in 9 ani intre clinica privata si clinica de stat

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat ca a avut, marti, o noua discutie cu procurorii DIICOT, in care a adus noi acuzatii medicului Mihai Lucan, precum si primarului de Cluj-Napoca, Emil Boc, transmite Agerpres.

Carmen Dan, despre cazul politistului suspect de pedofilie: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marti dimineata, ca l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre masurile dispuse ca urmare a depistarii politistului suspectat de agresiune sexuala asupra.

Carmen Dan despre cazul politistului acuzat de pedofilie:Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul de interne Carmen Dan a spus marti, in legatura cu cazul politistului acuzat de pedofilie, ca nimeni din politie nu si-a asumat raspunderea.

Boris Gilca, despre cazul tinerei care a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului:Avem si oameni care au imbracat intamplator halatul de medic

Secretarul general de stat al Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Boris Gilca, a declarat ca institutia pe care o reprezinta a initiat o ancheta pe cazul tinerei care a fost nevoita sa nasca in toaleta Institutului Mamei si Copilulului. Potrivit oficialului, rezultatele preliminare ale anchetei vor fi publicate in zilele urmatoare.

Noi detalii despre politistul pedofil. Barbatul avea un salut atipic si refuza sa iasa in oras cu colegii

Colegii de la Brigada Rutiera spun despre barbatul acuzat ca a abuzat doi copii in scara unui bloc din Drumul Taberei, ca era un tip extrem de retras. Agresorul spunea niciodata nimic despreviata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )