Libnet.ro
UNICEF

18:30

Politia a anuntat noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Politia a anuntat noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO, VIDEO)

Politia Romana face noi precizari in cazul pedofilului care este cautat in Capitala dupa ce a agresat doi copii in cartierul Drumul Taberei. Politia, noi date despre pedofilul din. continuă pe B1

Politia, noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO, VIDEO)

Politia Romana face noi precizari in cazul pedofilului care este cautat in Capitala dupa ce a agresat doi copii in cartierul Drumul Taberei. Politia, noi date despre pedofilul din.

Politia, noi date despre pedofilul din Bucuresti: Ce au descoperit anchetatorii (FOTO)

Politia Romana face noi precizari in cazul pedofilului care este cautat in Capitala dupa ce a agresat doi copii in cartierul Drumul Taberei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe.

Se ofera recompense in schimbul informatiilor despre pedofilul din Bucuresti: Ce personaje cunoscute din lumea buna sunt dispuse sa contribuie cu bani

Este alerta in Capitala! Politistii sunt pe urmele unui pedofil extrem de periculos care a agresat sexual doi copii de 5 si, respectiv, 9 ani, in cartierul Drumul Taberei. Imediat dupa incidentul.

Politia inca nu l-a gasit pe pedofilul din Bucuresti. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri

Referitor la cazul de agresiune sexuala inregistrat vineri, 05. 2018, Politia Romana aduce la cunostinta urmatoarele: Cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Marturiile cutremuratoare ale mamei copiilor agresati de pedofilul din Bucuresti: Mi-a tinut fiica pe pervazul geamului de la etajul 8 (VIDEO)

Pedofilul care a agresat doi copii de 5, respectiv 9 ani, umbla liber si nestingherit prin Bucuresti. Disperati ca pana acum nu au reusit sa-l prinda, politistii fac un apel la noi.

Cum recunosti PEDOFILUL din Bucuresti? Un medic PSIHIATRU i-a facut PROFILUL

Profilul barbatului cautat de politie, dupa ce a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, a fost facut de medicul psihiatru Gabriel Diaconu. Barbatul ar suferi de probleme psihiatrice cronice,.

Firea, solutii noi pentru decongestionarea traficului din Capitala (VIDEO)

Inceput de an in forta la Primaria Capitalei. Edilul General Gabriela Firea a organizat un comandament in care a anuntat noi masuri pentru decongestionarea traficului din capitala. in acest.

Firea, SOLUTII NOI pentru decongestionarea traficului din Capitala (VIDEO)

Inceput de an in forta la Primaria Capitalei. Edilul General Gabriela Firea a organizat un comandament in care a anuntat noi masuri pentru decongestionarea traficului din capitala. in acest.

Gigantul american Amazon a lansat oficial angajarile din Bucuresti. Ce posturi sunt disponibile

Gigantul american Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a demarat oficial campania de recrutari pentru noul sau centru din Bucuresti, primele 20 de pozitii disponibile fiind pentru posturi precum cele de.

Politia din Bucuresti este in alerta: Pedofil periculos, cautat dupa ce a hartuit doi minori (FOTO, VIDEO)

Este alerta in Bucuresti! Politistii sunt in cautarea unei pedofil foarte periculos care in cursul diminetii de vineri a agresat doi copii, in varsta de 5 ani, respectiv 9.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )