Libnet.ro
UNICEF

14:01

Noi dezvaluiri despre ilegalitatile din dosarul Telepatia

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri despre ilegalitatile din dosarul Telepatia

Noi dezvaluiri despre judecatoarea Camelia Bogdan au fost facute joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, afirma ca judecatoarea Bogdan a. continuă pe Antena3

Noi informatii despre Atentatul din Manchester: Atacatorul a vrut sa se razbune pentru bombardamentele din Siria

Sora atentatorului de la Manchester Arena, Jomana Abedi a declarat joi ca fratele sau a recurs la gestul extrem pentru ca voia sa se razbune pentru bombardamentele americane din Siria, potrivit Wall Street Journal,.

Ministrul Justitiei, noi dezvaluiri despre arhiva SIPA: Sunt mai mult de 22 de vizite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca in arhiva SIPA au fost mai multe vizite decat cele 22 prezentate in lista publicata joi. Toate cele 22 de vizite, nu sunt 22, sunt.

Unul dintre apropiatii lui Gabriel Oprea face dezvaluiri despre infiintarea UNPR: A fost creata cu ajutorul fostului adjunct al SRI

Unul dintre apropiatii lui Gabriel Oprea face dezvaluiri despre infiintarea UNPR. Catalin Chereches, unul dintre cei care au pus umarul la formarea partidului, sustine ca formatiunea politica a.

Cristian Tudor Popescu, despre atacul din Manchester: Un masacru al inocentilor! Care ar trebui sa fie prima masura a autoritatilor

Este un masacru al inocentilor, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre atentatul din Manchester, in care au murit 22 de tineri si 59 au fost raniti. intr-un interviu acordat.

Dezvaluiri INCENDIARE despre ATACATORUL din Manchester! Cine este tanarul care a starnit GROAZA in Marea Britanie

Salman Abedi este atacatorul din Manchester care a starnit groaza la un conert al faimoasei cantarete pop Ariana Grande. Au aparut noi informatii conform carora, Slman ar fi petrecut mai mult timp.

Noi dezvaluiri: Trump le-a cerut sefilor NSA si DNI sa-l ajute in ancheta privind implicarea rusilor in alegerile din SUA. Presedintele american isi cauta avocati

Donald Trump este acuzat ca a incercat sa obstructioneze ancheta FBI cu privire la implicarea oamenilor lui Putin in campania prezidentiala din Statele Unite si acum cauta o echipa de avocati pentru a se apara.

Sinteza zilei. Chereches, dezvaluiri despre legaturile Oprea-Coldea: Mi s-a propus sa devin ofiter

La emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a dezvaluit, ca mai demult a refuzat propunerea fostului presedinte UNPR,.

Au MURIT copii si te dai de ceasul mortii ce au facut 4 BETIVANI. Basescu, despre alegerile din 2009: Geoana sa fie presedinte, Iohannis merge acasa, iar eu mai candidez o data

Fostul fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, in legatura cu ancheta privind prezidentialele din 2009, ca atunci cand in tara au murit atatia copii din cauza rujeolei,.

Ion Cristoiu, despre atacul din Manchester. Cum arata orasul dupa tragedie

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre atacul terorist care a avut loc in aceasta saptamana pe Manchester Arena, in care 22 de.

La ordinea zilei. Mircea Geoana, despre alegerile din 2009: S-a dorit perpetuarea unui sistem de forta

Dana Grecu a vorbit, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre audierile, de la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. in fata membrilor comisiei au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )