Libnet.ro
UNICEF

05:45

Noi dezvaluiri despre John Jihadistul, militantul gruparii Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
Noi dezvaluiri despre John Jihadistul, militantul gruparii Stat Islamic

Mohammed Emwazi, militantul gruparii Stat Islamic cunoscut sub numele de John Jihadistul, ar fi urmat o terapie pentru managementul furiei in primii ani de gimnaziu, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Militantul gruparii Stat Islamic cunoscut ca John Jihadistul a fost identificat

Militantul gruparii Stat Islamic cunoscut ca John Jihadistul, care a aparut in mai multe inregistrari video cu decapitarea unor ostatici occidentali, a fost identificat, relateaza BBC News Online.

Gafa la CNN: O fotografie cu Vladimir Putin, folosita pentru a ilustra o stire cu teroristul SI cunoscut ca John Jihadistul

Postul american de televiziune CNN a facut o gafa joi, cand a afisat pe ecran, cel mai probabil din cauza unor probleme tehnice, fotografia presedintelui rus Vladimir Putin in timpul stirii in care se anunta dezvaluirea identitatii teroristului SI cunoscut ca John Jihadistul.

John Jihadistul se simtea hartuit de MI5 si avea ganduri sinucigase

Mohammed Emwazi, un britanic nascut in Kuwait identificat drept John Jihadistul, stia ca serviciile de securitate il supravegheaza si se considera condamnat la moarte, ceea ce il facea sa se gandeasca la sinucidere, potrivit unor e-mailuri trimise unui jurnalist al publicatiei Mail on Sunday.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )