Libnet.ro
UNICEF

09:30

Noi drepturi ale consumatorilor din Europa. Ce au hotarat europarlamentarii

Antena3 Antena3,
Noi drepturi ale consumatorilor din Europa. Ce au hotarat europarlamentarii

Europarlamentarii lucreaza la o serie de directive si regulamente noi privind protectia consumatorilor din Europa. Sabina Iosub si invitatii sai au explicat ce inseamna exact acest lucru, sambata, la Be . continuă pe Antena3

BURSELE DIN LUME BCE aduce avans pe pietele din Europa

Bursele din Europa au crescut ieri, in conditiile in care Banca Centrala Europeana BCE) a confirmat ca ia in calcul noi stimulente economice.

BERD AVERTIZEAZA: Tarile din Europa de Est si Turcia vor fi afectate de Brexit

Comertul in multe economii emergente din Europa si din statul vecin Turcia va fi afectat daca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va avea loc fara un acord de tranzitie.

ANDREI ROTH (UIPATH): Suntem cea mai putin inovativa economie din Europa, dar potentialul exista

Studiile Uniunii Europene arata clar ca suntem cea mai putin inovativa economie din Europa, potentialul exista, dar ne lipsesc resursele, politicile si coerenta, a declarat, pentru Agerpres, Andrei Roth, Manager Cluj Office UiPath, la cea de-a doua editie a conferintei internationale dedicate inovarii - Innoteque .

O noua ordonanta controversata: Guvernul vrea sa stearga datoriile la Fisc ale companiilor din energie/ Una dintre companii a primit deja un ajutor de stat ilegal

Datoriile la bugetul de stat ale companiilor din energie vor fi sterse, potrivit unui proiect de OUG pus in dezbatere publica de Ministerul Energiei. Acesta prevede ca vor fi stinse creantele fiscale administrate de Ministerul Finantelor prin ANAF prin trecerea acelor companii in proprietatea publica a statului si in administrarea Ministerului Energiei. Una dintre societati ar fi Complexul Energetic Hunedoara, care la sfarsitul anului trecut avea datorii la bugetul de stat de circa 268 milioane de lei.

Asociatia internationala a petrolistilor, scrisoare catre Viorica Dancila: Masurile din OUG 114 impiedica Romania sa devina al treilea producator de gaze din Europa

Asociatia Internationala a Producatorilor de Petrol si Gaze a transmis, recent, o scrisoare prin care atrage atentia asupra efectelor negative ale prevederilor din controversata OUG 114/2018 asupra pietei gazelor din Romania. Potrivit asociatiei, piata va fi perturbata din cauza acestor prevederi, iar increderea investitorilor va scadea. Astfel, vor fi afectate viitoarele investitii in exploatarea gazelor, atat onshore, cat si offshore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )