Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asociatia internationala a petrolistilor, scrisoare catre Viorica Dancila: Masurile din OUG 114 impiedica Romania sa devina al treilea producator de gaze din Europa

Hotnews Hotnews,
 Asociatia internationala a petrolistilor, scrisoare catre Viorica Dancila: Masurile din OUG 114 impiedica Romania sa devina al treilea producator de gaze din Europa

Asociatia Internationala a Producatorilor de Petrol si Gaze a transmis, recent, o scrisoare prin care atrage atentia asupra efectelor negative ale prevederilor din controversata OUG 114/2018 asupra pietei gazelor din Romania. Potrivit asociatiei, piata va fi perturbata din cauza acestor prevederi, iar increderea investitorilor va scadea. Astfel, vor fi afectate viitoarele investitii in exploatarea gazelor, atat onshore, cat si offshore. continuă pe Hotnews

FRANcOIS-REGIS MOUTON: Masurile OUG 114, contravin cerintelor legale UE

Francois-Regis Mouton, Directorul Regional European al Asociatiei Internationale a Producatorilor de petrol si gaze IOGP), a adresat o scrisoare catre Viorica Dancila, Anton Anton si Iulian Tudorache, despre impactul negativ al modificarilor legislative aduse de OUG 114/2018 asupra producatorilor de gaze naturale din tara noastra.

Viorica Dancila: Eu, ca prim-ministru, si guvernul pe care il conduc, vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, din Statele Unite ca va muta ambasada Romaniei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. Dupa finalizarea analizei de catre toti actorii.

Dovada foto. Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel detinut de Trump in vizita sa la Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel care apartine presedintelui SUA, Donald Trump, in timpul vizitei sale la Washington. Potrivit WNYC, Dancila este primul lider de guvern care a ales sa se cazeze in hotelul respectiv in ultimul an.

Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi

In cadrul vizitei pe care o intreprinde in Statele Unite, prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, fiind pentru prima data, in mai bine de 10 ani, cand are loc o intalnire a unui demnitar roman cu presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, potrivit unui anunt al Guvernului.

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump, relateaza postul public de radio din New York

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump (presa)

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

Carmen Avram: Am prins drag de PSD. Momentul decisiv a fost speech-ul pe care Viorica Dancila l-a tinut in Parlamentul European. O pledoarie pentru Romania

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a explicat, la Antena 3, de ce a trecut de la presa la politica. Jurnalista i-a criticat pe romanii care au iesit in strada la inceputul anului 2017 dupa Ordonanta 13 si a laudat-o pe Viorica Dancila pentru discursurile de la Bruxelles.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul pentru Comert din SUA

In cadrul vizitei pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii, prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, transmite Guvernul intr-un.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA. Ce i-a spus Mike Pence la intalnirea din Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, in marja reuniunii AIPAC ce are loc la Washington. Potrivit unui anunt al Guvernului, discutiile s-au desfasurat.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )