Libnet.ro
UNICEF

11:30

Noi fonduri pentru firme 2019: Cate 500.000-1,2 milioane euro in IT si alte domenii. Au inceput inscrierile online

Hotnews Hotnews,
 Noi fonduri pentru firme 2019: Cate 500.000-1,2 milioane euro in IT si alte domenii. Au inceput inscrierile online

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania, companiile mari si universitatile se pot inscrie, in perioada aceasta, pentru a obtine fonduri nerambursabile de cate 500. 000 - 1,2 milioane de euro din partea statului norvegian, pentru proiecte de cercetare in tehnologia informatiei IT) si alte domenii. continuă pe Hotnews

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

Fonduri europene 2019: de la 200.000 Euro la 1 milion Euro pentru firme mici si mijlocii, in 10 judete, prin POR 2.2 IMM. Descarca Ghidul solicitantului si lista domeniilor eligibile

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din 10 judete vor putea obtine fonduri europene intre 200. 000 euro si 1 milion euro, in anumite conditii, printr-o noua linie de finantare POR 2. 2 IMM, pentru care statul a anuntat oficial perioada de inscriere. Vor putea cere banii europeni firme din domenii diverse, de la mici fabrici de textile pana la ateliere de reparare a calculatoarelor, firme de editare de software, productie video etc. Acestea vor putea investi banii inclusiv in mijloace de comert online. Ghidul solicitantului, lista domeniilor eligibile, modelul de plan de afaceri si alte documente necesare sunt disponibile pe internet.

Tulcea: Primaria nu are fonduri pentru subventionarea caldurii furnizata in sistem centralizat in aceasta iarna

Tulcenii vor ramane anul acesta fara caldura, daca Primaria municipiului Tulcea nu va primi in perioada imediat urmatoare 50 de milioane de lei de la Guvern pentru subventionarea agentului termic sau daca populatia nu va plati pana la 1 noiembrie cel.

DIN 27 SEPTEMBRIE: Metrorex deschide sase noi casierii pentru eliberarea abonamentelor cu pret redus

Metrorex va deschide sase noi casierii destinate achizitionarii abonamentelor lunare la pret redus cu 50%, incepand din 27 septembrie, numarul acestora ajungand astfel la 17, transmite Agerpres.

Banca Centrala a Spaniei inrautateste prognoza de crestere pentru perioada 2019-2021

Banca Centrala a Spaniei a inrautatit estimarile privind evolutia economiei in 2019, 2020 si 2021, pe fondul reducerii investitiilor si a consumului privat, iar expansiunea va incetini in trimestrul trei din acest an la 0,4%, de la 0,5% in precedentele trei luni, transmit Bloomberg si Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )