Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi grupuri de prietenie infiintate de Parlament. Liviu Dragnea, membru al grupului de prietenie cu Brazilia

Adevărul Adevărul,
Noi grupuri de prietenie infiintate de Parlament. Liviu Dragnea, membru al grupului de prietenie cu Brazilia

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, miercuri, componenta noilor grupuri parlamentare de prietenie cu statele lumii, fiind infiintate trei noi astfel de grupuri, cu Senegal, cu Republica Democrata Congo si cu Zambia. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va face parte din grupul de prietenie cu Brazilia, iar Victor Ponta preia conducerea grupului de prietenie cu Turcia. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, membru al grupului de prietenie cu Brazilia. Deputatul social-democrat Victor Ponta va prelua condiucerea grupului de prietenie cu Turcia

Parlamentarii au aprobat componenta noilor grupuri parlamentare de prietenie cu statele lumii, fiind infiintate trei noi astfel de grupuri, cu Senegal, cu Republica Democrata Congo si cu Zambia.

S-au votat noile grupuri de prietenie in parlament: Dragnea, membru al grupului de prietenie cu Brazilia; Ponta preia sefia grupului cu Turcia

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, miercuri, componenta noilor grupuri parlamentare de prietenie cu statele lumii, fiind infiintate trei noi astfel de grupuri, cu Senegal, cu Republica Democrata Congo si cu Zambia. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va face parte din grupul de prietenie cu Brazilia, iar Victor Ponta preia conducerea grupului de prietenie cu Turcia, scrie News. ro.

Dragnea, membru al Comisiei de prietenie cu Brazilia

Liviu Dragnea este, incepand de miercuri, membru al Comisiei parlamentare de prietenie cu Brazilia, pe care de altfel a condus-o in legislatura trecuta.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Instanata suprema a respins contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 15:49 Turcan, despre decizia instantei supreme in cazul Dragnea: Nu inteleg de ce PSD tolereaza ca Liviu Dragnea sa le fie mentor Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca, avand in vedere decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) de a respinge contestatia la executare facuta de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul, nu intelege de ce social-democratii tolereaza ca Dragnea sa le fie mentor. ------------- Completul de cinci judecatori al instantei supreme a respins, luni, contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, apreciind ca aceasta este nefondata, transmite.

Instanta suprema decide daca admite contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

Instanta suprema este asteptata, luni, sa decida daca admite contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, pe motiv ca hotararea nu a fost redactata in 30 de zile de la pronuntare, iar, la data motivarii, presedintele completului care a solutionat cauza nu mai era judecator, pentru ca se pensionase. Sedinta Completului de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care va decide daca va fi admisa contestatia lui Liviu Dragnea, este programata sa inceapa luni, la ora 9.

USR a initiat abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si transmit ca mai au nevoie doar de semnatura lui Liviu Dragnea

Partidul Uniunea Salvati Romania a initiat un proiect de lege ce vizeaza abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si il invita in termen de doua saptamani pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa semneze acest proiect in calitate de co-initiator, ca sa dovedeasca coerenta in declaratiile sale politice, potrivit unui comunicat de presa.

USR a initiat abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Mai avem o semnatura de cules, a lui Liviu Dragnea

Partidul Uniunea Salvati Romania a initiat un proiect de lege ce vizeaza abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si il invita in termen de doua saptamani pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa semneze acest proiect in calitate de co-initiator, ca sa dovedeasca coerenta in declaratiile sale politice, se arata intr-un comunicat de presa.

Liviu Dragnea a felicitat pompierii care au reusit sa scoata copilasul din put

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a felicitat, astazi, pin intermediul Facebook, pe pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov care au participat la salvarea copilasului cazut marti intr-un put din judetul Teleorman.

Procurorii DNA au precizat Curtii Supreme ce legi s-ar fi incalcat in dosarul lui Liviu Dragnea, judecat pentru instigare la abuz in serviciu

Articole din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici si din Legea nr. 7/2004 privind Codul de conduita al functionarilor publici ar fi legislatia primara incalcata de sefii DGASPC Teleorman, in procesul liderului PSD, Liviu Dragnea. Potrivit CCR, abuzul in serviciu este incriminat doar daca sunt incalcate legi sau OUG-uri, nu HG-uri sau reglementari secundare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )