Libnet.ro
UNICEF

12:46

Noi imagini de la accidentul produs la 200 km/h de un pilot de curse - VIDEO

Antena3 Antena3,
Noi imagini de la accidentul produs la 200 km/h de un pilot de curse - VIDEO

Un pilot de curse si-a pierdut viata intr-un teribil accident. Tragedia a avut loc in apropiere de Tunari, pe Centura Capitalei. Citeste si: Pilot roman mort intr-un accident produs la 200 km/h -. continuă pe Antena3

Pilot roman mort intr-un accident produs la 200 km/h - VIDEO

Accident teribil produs pe Centura Capitalei, la 200 de km/h, potrivit primelor informatii. Un cunoscut pilot pasionat de tunning si-a pierdut viata chiar in masina pe care o preparase. Masina, care s-a facut.

Cine este pilotul roman care a murit la 200 km/h intr-un accident pe Centura Capitalei

Un cunoscut pilot pasionat de tuning si-a pierdut viata, sambata seara, chiar in masina pe care o preparase. Citeste si: Pilot roman mort intr-un accident produs la 200 km/h - VIDEO Masina, care s-a.

Noi imagini cu Printesa Charlotte. Micuta a implinit patru ani FOTO

Ducesa de Cambridge Catherine 37 de ani) a dat publicitatii trei noi portrete ale Printesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversari a fiicei ei si a Printului William 37 de ani).

Noi imagini cu printesa Charlotte care implineste astazi patru ani

Trei noi fotografii cu printesa Charlotte a Marii Britanii, surprinse de mama sa, Kate, ducesa de Cambridge, au fost publicate joi pentru a marca cea de a patra aniversare a acesteia, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )