Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pilot roman mort intr-un accident produs la 200 km/h - VIDEO

Antena3 Antena3,
Pilot roman mort intr-un accident produs la 200 km/h - VIDEO

Accident teribil produs pe Centura Capitalei, la 200 de km/h, potrivit primelor informatii. Un cunoscut pilot pasionat de tunning si-a pierdut viata chiar in masina pe care o preparase. Masina, care s-a facut. continuă pe Antena3

Cine este pilotul roman care a murit la 200 km/h intr-un accident pe Centura Capitalei

Un cunoscut pilot pasionat de tuning si-a pierdut viata, sambata seara, chiar in masina pe care o preparase. Citeste si: Pilot roman mort intr-un accident produs la 200 km/h - VIDEO Masina, care s-a.

Noi imagini de la accidentul produs la 200 km/h de un pilot de curse - VIDEO

Un pilot de curse si-a pierdut viata intr-un teribil accident. Tragedia a avut loc in apropiere de Tunari, pe Centura Capitalei. Citeste si: Pilot roman mort intr-un accident produs la 200 km/h -.

Patru persoane, transportate la spital in urma unui accident produs la Targu Jiu, fiind implicate un microbuz si un autoturism

Patru persoane au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident rutier produs la Targu Jiu, in acesta fiind implicate un microbuz cu 12 oameni si un autoturism. Doua dintre victime sunt din microbuz, iar celelalte doua se aflau in autoturism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )