Libnet.ro
UNICEF

09:45

Planul diabolic pus la cale de Gheorghe Dinca. Traseul criminalului din Caracal in ziua rapirii, pas cu pas

Antena3 Antena3,
Planul diabolic pus la cale de Gheorghe Dinca. Traseul criminalului din Caracal in ziua rapirii, pas cu pas

Jurnalistul de investigatie Sorin Ovidiu Balan a refacut drumul crimi . continuă pe Antena3

Traseul criminalului din Caracal in ziua in care a ucis-o pe Alexandra

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani din Caracal care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza, a mers la farmacie in dimineata in care a ucis-o pe fata de 15 ani, potrivit raportului Ministerului de Interne, obtinut de Mediafax. Cand a revenit, a prins-o pe Alexandra apeland 112 si a lovit-o cu putere, iar fata ar fi cazut si a ramas inconstienta. Barbatul a parasit apoi locuinta si timp de doua ore s-a plimbat prin oras, fiind surprins de camere video inclusiv cand arunca o parte din bijuterii in curtea unui hotel din Caracal.

Marturia cutremuratoare a criminalului Gheorghe Dinca, despre Luiza fata disparuta in luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Inainte de Alexandra Macesanu, o alta tanara pe nume Luiza Melencu i-a cazut victima criminalului Gheorghe Dinca. in urma audierilor care au avut loc, anchetatorii au descoperit ce s-a intamplat cu tanara disparuta in urma cu aproape patru luni. Luiza Melencu, o alta victima a criminalului din Caracal pe 14 aprilie 2019 este data in .

Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea. De ce crede ca a ucis Gheorghe Dinca fara pic de mila

Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea fratelui sau. Ce scuza i-a gasit Jana Barbulescu pentru teribilele fapte? Cu toate ca locuieste la doar jumatate de ora de mers pe jos de casa lui Dinca, aceasta nu l-a mai vizitat de mai bine de 20 de ani. Sora criminalului de la Caracal ii ia .

Familia lui Gheorghe Dinca, luata prin surprindere de faptele criminalului din Caracal: A fost un tata exemplar

Bogdan Alexandru, avocatul desemnat de Baroul Dolj sa-l apere din oficiu pe presupusul criminal de la Caracal, le-a declarat la Craiova jurnalistilor ca membrii familiei lui Gheorghe Dinca sunt profund indurerati.

Ce i-ar fi facut anchetatorii lui Gheorghe Dinca cand au navalit in casa. Avocatul criminalului a dezvaluit totul: Are fracturi!

Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al barbatului, a declarat, marti dimineata, ca barbatul si-a retras contestatia dupa ce ar fi avut remuscari. El a mai spus ca Gheorghe Dinca se plange ca a.

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

Cum a obtinut criminalul din Caracal avizul psihologic pentru permisul auto, acum un an. Gheorghe Dinca, internat la psihiatrie de 8 ori

Dupa ce ca informatiile din cazul Caracal erau terifiante si ajungerea politiei la 19 ore, dupa 3 apeluri la 112, la casa criminalului au umplut paharul, s-a aflat ca Gheorghe Dinca fufuse deja in vizorul tuturor, dupa ce a ajuns la psihiatrie de 8 ori. Ce a patit, in urma cu un an, la avizul .

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dinca din ziua disparitiei Alexandrei, refacut pas cu pas

Potrivit unor capturi video, date publicitatii, Gheorghe Dinca a ajuns in zona pietei din Caracal, cu masina proprie, pe 24 iulie la ora 08:40. Acesta este surprins in fata unui hotel unde isi parcheaza.

VIDEO Gheorghe Dinca, surprins de camerele de supraveghere in ziua in care a ucis-o pe Alexandra

Camerele de supraveghere din Caracal au surprins traseul lui Gheorghe Dinca din ziua in care ar fi ucis-o pe Alexandra, din imagini reiesind ca acesta a folosit doua masini, fiind adus de un localnic dupa comiterea crimei.

Gheorghe Dinca avea o pensie de 659 de lei si o avere impresionanta. Cati bani a luat pe unul dintre terenurile vandute

Toata Romania a vazut conditiile in care Gheorghe Dinca locuia. Cu toate astea, se pare ca ar beneficia de o pensie care i-ar putea aduce alt confort. Despre ce suma este vorba? Ce pensie are Gheorghe Dinca? in ciuda conditiilor grele de trai pe care le afisa, barbatul a muncit pe tot parcursul tineretii sale, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )