Libnet.ro
UNICEF

16:30

Noi informatii au aparut legate de tragicul accident din 1997 in care a fost implicata printesa Diana

Adevărul Adevărul,
Noi informatii au aparut legate de tragicul accident din 1997 in care a fost implicata printesa Diana

Politia londoneza evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi dezvaluiri cu privire la moartea printesei Diana si a iubitului sau, Dodi Al Fayed, intr-un accidentrutier care a avut loc la Paris pe 31 august 1997. continuă pe Adevărul

Noi informatii au aparut legate de tragicul accident din 1997, in care a fost implicata printesa Diana

Politia londoneza evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi dezvaluiri cu privire la moartea printesei Diana si a iubitului sau, Dodi Al Fayed, intr-un accidentrutier, care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.

Noi informatii despre tragicul accident din 1997 in care a fost implicata printesa Diana

Politia londoneza evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi dezvaluiri cu privire la moartea printesei Diana si a iubitului sau, Dodi Al Fayed, intr-un accidentrutier care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.

Moartea Printesei Diana: Scotland Yard are noi informatii legate de tragicul accident din 1997

Politia din Londra evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi informati primite recente cu privire la moartea Printesei Diana si a iubitului sau Dodi Al Fayed, intr-un accident rutier ce a avut loc la Paris pe 31 august 1997, relateaza BBC.

Politia britanica examineaza noi informatii privind moartea printesei Diana

Scotland Yard a anuntat ca evalueaza noi informatii legate de moartea printesei Diana, in accidentul rutier care a avut loc la Paris in august 1997. Potrivit presei britanice, accidentul in care si-a pierdut.

Cazul mortii Printesei Diana: Scotland Yard ar fi primit informatii ca Diana si Dodi Al Fayed ar fi fost ucisi de un militar

Presa britanica scrie duminica, legat de noile informatii primite de Scotland Yard cu privire la moartea Printesei Diana in 1997, ca armata ar fi fost implicata in tragicul accident din Paris, noteaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )