Libnet.ro
UNICEF

19:30

Politia britanica examineaza noi informatii privind moartea printesei Diana

B1 B1,
Politia britanica examineaza noi informatii privind moartea printesei Diana

Scotland Yard a anuntat ca evalueaza noi informatii legate de moartea printesei Diana, in accidentul rutier care a avut loc la Paris in august 1997. Potrivit presei britanice, accidentul in care si-a pierdut. continuă pe B1

Noi descoperiri despre moartea printesei Diana.

Politia britanica a anuntat, sambata, ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate britanice. Citand o sursa militara, agentia de presa britanica Press Association PA) afirma ca acea afirmatie a fost facuta de fostii socri ai unui fost soldat britanic si se baza pe o serie de informatii despre care acesta vorbise in .

Scotland Yard examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana

Politia britanica a anuntat, ieri, ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate britanice.

Moartea printesei Diana este examinata din nou de politia britanica

Politia britanica a anuntat ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate.

Noi informatii au aparut legate de tragicul accident din 1997, in care a fost implicata printesa Diana

Politia londoneza evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi dezvaluiri cu privire la moartea printesei Diana si a iubitului sau, Dodi Al Fayed, intr-un accidentrutier, care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.

Noi informatii au aparut legate de tragicul accident din 1997 in care a fost implicata printesa Diana

Politia londoneza evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi dezvaluiri cu privire la moartea printesei Diana si a iubitului sau, Dodi Al Fayed, intr-un accidentrutier care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.

Noi informatii despre tragicul accident din 1997 in care a fost implicata printesa Diana

Politia londoneza evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi dezvaluiri cu privire la moartea printesei Diana si a iubitului sau, Dodi Al Fayed, intr-un accidentrutier care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.

Moartea Printesei Diana: Scotland Yard are noi informatii legate de tragicul accident din 1997

Politia din Londra evalueaza relevanta si credibilitatea unor noi informati primite recente cu privire la moartea Printesei Diana si a iubitului sau Dodi Al Fayed, intr-un accident rutier ce a avut loc la Paris pe 31 august 1997, relateaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )