Libnet.ro
UNICEF

13:45

Noi informatii cutremuratoare despre moartea elevului din Hunedoara. Baiatul mergea sa vada rezultatele la olimpiada

Antena3 Antena3,
Noi informatii cutremuratoare despre moartea elevului din Hunedoara. Baiatul mergea sa vada rezultatele la olimpiada

Informatii cutremuratoare in cazul elevului olimpic la matematica decedat, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea, intr-un hotel din Hunedoara. Baiatul tocmai cobora sa afle rezultatele la olimpiada cand. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri despre moartea procurorului Ramona Bulcu

Apar noi informatii in cazul sinuciderii procurorului Ramona Bulcu. Potrivit surselor Antena 3, femeia s-a internat luni, la sectia de psihiatrie a Spitalului Militar, la insistentele familiei. Era.

Noi dezvaluiri despre moartea procurorului Ramona Bulcu: S-ar fi internat la Spitalul Militar, dar a fugit de acolo

Apar noi informatii in cazul sinuciderii procurorului Ramona Bulcu. Potrivit surselor Antena 3, femeia s-a internat luni, la sectia de psihiatrie a Spitalului Militar, la insistentele familiei. Era.

Elevul olimpic care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara a murit in spital

Elevul olimpic, care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, a murit joi dimineata. Baiatul a fost in coma toata noaptea trecuta, intr-un spital din Timisoara. Copilul urma sa.

Elevul care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara a murit in spital

Elevul care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara a murit in spital. Copilul venise la olimpiada nationala. Medicii din Timisoara au confirmat decesul copilului de 13 ani, din Galati, care.

Copil de 11 ani, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara

Un copil de 11 ani a fost internat in stare grava miercuri seara in Spitalul municipal din Hunedoara, dupa ce a cazut de la etajul patru, pe scara interioara a unui hotel din localitate. La fata locului s-a.

Dezvaluiri cutremuratoare despre romancele ucise in Cipru. Cadavrele ar fi fost ascunse in valize si aruncate apoi intr-o balta

Trupurile neinsufletite ale unei romance si fiicei sale sunt cautate in continuare de autoritatile cipriote. Cautarile se concentreaza acum asupra a doua zone din apropiere de Nicosia. Cele doua.

Copilul care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara venise la olimpiada nationala de matematica

Copilul care a cazut miercuri seara de la etajul patru pe scara interioara a unui hotel din municipiul Hunedoara este din judetul Galati si venise in oras, impreuna cu tatal sau, pentru a participa la.

Imagini spectaculoase: Un cerb care se scalda intr-o piscina dintr-un parc national din Hunedoara (VIDEO)

Un cerb a fost fimat in timp ce se scalda intr-o balta din Parcul Natural Gradistea Muncelului - Cioclovina. Imaginile au fost surprinse la inceputul primaverii de camerele de monitorizare a animalelor, potrivit.

ANUNT CUMPLIT despre CATALIN BOTEZATU! Din pacate, DA, e adevarat! O sa-si mai revina fanii?

Catalin Botezatu se confrunta cu mai multe probleme de sanatate. Creatorul de moda s-a internat recent intr-o clinica din Turcia unde a fost supus unei interventii medicale, pe inima, prin intermediul careia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )