Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi informatii despre politistii de la Sectia 18, cercetati de Parchet in cazul politistului pedofil

Antena3 Antena3,
Noi informatii despre politistii de la Sectia 18, cercetati de Parchet in cazul politistului pedofil

Politistii de la Sectia 18 sunt cercetati de Parchetul General pentru favorizarea infractorului, pentru musamalizarea incidentului de la finalul anului 2016, cand Eugen Stan a agresat sexual o femeie in. continuă pe Antena3

Liviu Pop, noi informatii despre interdictia elevilor la telefoanele mobile la cursuri

Dupa ce Liviu Pop a decis ca elevii sa nu mai vina cu telefoanele mobile la cursuri, s-a pus problema ca acestia nu vor mai putea filma abuzurile care au loc la scoala. Ministrul Educatiei, insa, nu.

Noi informatii despre viata extraterestra! Ce s-a gasit in doi meteoriti cazuti pe Terra. Oamenii de stiinta n-au mai vazut asa ceva

Oamenii de stiinta au descoperit pentru prima data in istorie fragmente de materie organica, ingrediente esentiale pentru existenta vietii, in doua roci spatiale care contineau apa in stare.

Noi informatii socante in cazul politistului pedofil

Au aparut noi informatii in privinta politistului care a recunoscut ca a agresat doi copii in lift. Anchetatorii au stabilit ca a agresat sexual o alta fetita in anul 2012 si se fac.

Cazul politistului acuzat de pedofilie: Parchetul General va verifica daca Sectia 18 l-a ajutat in 2016, cand a fost acuzat de agresiune sexuala

Parchetul General anunta vineri ca a extins cercetarile in dosarul politistului acuzat de pedofilie, procurorii urmand sa verifice cum a anchetat Sectia 18 acuzatia de agresiune sexuala la adresa lui Eugen Stan. Astfel procurorii parchetului General au decis extinderea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizare a faptuitorului.

Parchetul Judecatoriei Sector 5 acuza Sectia 18 ca a ascuns calitatea de politist a lui Eugen Stan

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 5 sustin ca, in cazul unei plangeri de agresiune sexuala depusa de o femeie in 2016 impotriva politistului Eugen Stan, agentii Sectiei 18.

Noi detalii despre politistul pedofil. Barbatul avea un salut atipic si refuza sa iasa in oras cu colegii

Colegii de la Brigada Rutiera spun despre barbatul acuzat ca a abuzat doi copii in scara unui bloc din Drumul Taberei, ca era un tip extrem de retras. Agresorul spunea niciodata nimic despreviata.

Noi dezvaluiri despre cazul Lucan. Cum l-a ajutat Emil Boc pe medic sa castige un milion de euro dintr-o afacere imobiliara

Noi dezvaluiri in cazul medicului Mihai Lucan! Clinica privata a acestuia, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere care aduce un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )