Libnet.ro
UNICEF

11:30

Noi informatii despre romanul disparut la Istanbul: Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume

B1 B1,
Noi informatii despre romanul disparut la Istanbul: Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume

La sfarsitul lunii august, inginerul roman Salvatore Popescu, in varsta de 51 de ani, a disparut la Istanbul, barbatul fiind dat in urmarire internationala de la inceputul lunii septembrie. De la data. continuă pe B1

Informatii noi despre inginerul roman disparut la Istanbul. Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume

Apar informatii noi in legatura inginerul roman disparut in Istanbul. Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume dupa data disparitiei. Salvatore Popescu este dat in urmarire internationala de la inceputul lunii septembrie.

Dezvaluire de ultima ora! Ce au descoperit politistii despre romanul disparut la Istanbul cu trei saptamani in urma

Disparitia ploiesteanului Salvatore Popescu, in varsta de 30 de ani, despre care nu se mai stie nimic de pe 30 august cand vizita impreuna cu familia palatul Topkapi din Istanbul, continua sa le ridice multe.

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu: Cum se simte fostul presedintele dupa ce marti a fost internat la Elias (VIDEO)

Emotii pentru fostul presedinte Ion Iliescu! Acesta a ajuns, marti, la Spitalul Elias, din cauza unor probleme legate de tensiune. Dupa investigatii amanuntite, medicii i-au dat asigurari fostului sef.

Informatii de ULTIMA ORA despre nunta Gabrielei Cristea: Din pacate, CELE MAI NEGRE TEMERI se adeveresc...

Gabriela Cristea a vorbit de multe ori despre ziua in care ii va jura iubire si credinta si in fata Lui Dumnezeu, insa prezentatoarea nu a dezvaluit ziua cand se va intampla fericitul eveniment. Pe de.

pregateste LOVITURA pe piata auto! Noi detalii despre primul SUV al marcii! Va atinge o VITEZA RECORD (FOTO)

A anuntat ca va lansa primul SUV al marcii, ce va purta numele Purosangue, pana in anul 2022. Tot pana atunci compania vrea sa dea lovitura pe piata auto cu 15 modele noi. Camilleri a mai spus ca.

Noi detalii despre femeia care suna noaptea la usile oamenilor, aproape dezbracata.Am adormit si m-am trezit la ceea ce parea un cosmar

O publicatie din Statele Unite a prezentat povestea femeii care suna noaptea la usile oamenilor, in Texas. La doua saptamani dupa ce cazul ei a facut inconjurul lumii, iar imaginile au devenit virale,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )