Libnet.ro
UNICEF

18:45

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de asa ceva...

Antena3 Antena3,
Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de asa ceva...

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era. continuă pe Antena3

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de sex

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

Avocatul familiei Luizei, declaratii incendiare: Din acele grote miroase numai a cadavru. S-au gasit tuburi de beton. Acelea sunt adevarate buncare

Avocatul familiei Luizei a facut dezvaluiri incredibile despre cazul crimelor din Caracal. Tonel Pop sustine ca anchetatorii incearca sa musamalizeze cazul si dau cat mai putine informatii pentru a nu putea.

Alexandru Cumpanasu, dezvaluiri incendiare despre Criminalul din Caracal! Incredibil ce au gasit specialistii in laptopul lui Gheorghe Dinca

Noi dezvaluiri incendiare despre crimele comise in Caracal au fost facutede Alexandru Cumpanasu,unchiul Alexandrei Macesanu. Acesta a dezvaluit vineri seara ca in telefonul mobil al inculpatului.

Avocatul familiei Luizei, dupa ce a vizitat casa lui Gheorghe Dinca: Miroase a cadavru peste tot. Si din pamant iese mirosul

In toata casa lui Gheorghe Dinca miroase a cadavru. Duhoarea razbate din pereti, din podea, de peste tot, spune ingrozit avocatul familiei Luizei Melencu. Nu vorbesc numai despre subsol. Aceasta casa, in.

Avocatul familiei Luizei: Dinca este sfatuit de cineva. Are o tehnica bine stabilita

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, considera ca Gheorghe Dinca este sfatuit de cineva cu mare experienta juridica ce sa le spuna anchetatorilor in asa fel incat sa se inchida cazul la doar doua crime: Alexandra si Luiza. Avocatul se teme ca anchetatorii vor inchide acest caz, daca reusesc sa dovedeasca cele doua crime.

Ce scrie pe Wikipedia despre Gheorghe Dinca. Unele informatii despre criminalul din Caracal sunt false

Gheorghe Dinca are si pagina dedicata pe Wikipedia, in cazul in care erai interesat sa afli cine este cel care a recunoscut ca a ucis si apoi a arsmacelarit doua fete pe care anterior.

Caz Caracal. Miros suspect in casa lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Luizei Melencu: Din pamant iese mirosul

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca locuinta lui Gheorghe Dinca este un dezastru total si ca in aer pluteste un miros de cadavru. Aceasta casa, in integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea incapere unde a tinut fetele, cu patul acela de fier, infiorator, pute totul a cadavru. Credeti-ma, si din pamant iese mirosul, si din jur, si din incaperile acelea, marturiseste avocatul.

Scandal, la Caracal! Avocatul familiei Luizei, dat afara de la cercetari pentru o poza. Ce a surprins in imagine

Avocatul familiei Luizei Melencu a fost dat afara de la perchezitiile care se efectueaza la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, iar procurorii vor sa sesizeze Baroul Bucuresti cu privire la comportamentul acestuia. Motivul? O poza facuta in timpul cercetarilor este marul discordiei dintre acesta si anchetatorii. Ce apare in poza facuta la perchezitiile din .

Detalii despre noii saci cu oase si dinti gasiti in Caracal. Avocatul familiei Luizei: Inculpatul a fost foarte calm, metodic. Ne-a dus exact unde trebuie, nu a luat-o pe ocolite

Avocatul familiei Luizei Melencu a facut noi declaratii la Antena 3 cu privire la sacii gasiti intr-o padure din Caracal, in care s-au gasit noi oseminte si dinti. Anchetatorii sunt de parere ca ar fi de.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Procurorii vor sa ne inchida gura ca sa nu mai vorbim public despre cazul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a confirmat faptul ca procurorii DIICOT au pus avocatii care gestioneaza acest caz sa semneze niste acte de confidentialitate in privinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )