Libnet.ro
UNICEF

08:15

Noi intalniri la nivel inalt: Klaus Iohannis, deplasare oficiala in Statele Unite (VIDEO)

B1 B1,
Noi intalniri la nivel inalt: Klaus Iohannis, deplasare oficiala in Statele Unite (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis incepe o deplasare de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, unde va participa la Adunarea Generala a ONU, care va avea loc la New York. Cu ocazia su. continuă pe B1

Imagine-surprinza cu Klaus Iohannis. Ce face Presedintele in plin scandal politic

In plin scandal pe scena politica, presedintele Klaus Iohannis si-a luat un ragaz si a luat la pas muntii Romaniei. Seful statului a fost surprins de mai multi impatimiti ai muntelui chiar pe cel mai inalt.

Unde a fost surprins Klaus Iohannis in acest weekend

Presedintele Klaus Iohannis a facut o drumetie pe munte in acest weekend, el intalnindu-se cu turisti care s-au fotografiat cu seful statului. Klaus Iohannis a fost pe Varful Moldoveanu. Care era.

Klaus Iohannis a vorbit la summitul UE despre importanta combaterii fenomenului fake news

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in cadrul summitului informal al liderilor UE de la Salzburg, despre importanta actiunilor Uniunii de combatere a dezinformarii si a stirilor false. Presedintele Klaus.

Klaus Iohannis participa la reuniunea liderilor UE: Care sunt principalele teme de pe agenda summitului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi la Salzburg unde participa de reuniunea informala a sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana. intr-o declaratie oferita presei, Iohannis a aratat ca.

Klaus Iohannis, drumetie pe munte in week-end (FOTO)

Sambata, Klaus Iohannis a facut o drumetie pe munte. Acesta a fost surprins de cativa turisti pe Varful Moldoveanu. Care era probabilitatea sa te intalnesti cu presedintele Romaniei fix pe cel.

Klaus Iohannis, miscare-surpriza in scandalul din PSD

Presedintele Klaus Iohannis a fost invocat zilele acestea in cele doua tabere, dar face o miscare surpriza. Este plecat in Austria, la reuniunea informala a Consiliului European si nu vorbeste despre.

Klaus Iohannis: Finalizarea acordului de retragere a Marii Britanii, prioritara

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri si joi, la reuniunea informala a Consiliului European, unde unul dintre subiecte l-a constituit Brexit-ul, context in care a aratat ca principala prioritate o reprezinta finalizarea Acordului de.

CCR admite sesizarea lui Klaus Iohannis. Decizia, DEFINITIVA

CCR a admis sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii administratiei publice locale privind bunurile proprietate publica. Curtea a constata ca actul normativ este neconstitutional in.

Klaus Iohannis, declaratiile momentului dupa scandalul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa, inaintea participarii reuniunii informale a Consiliului European de la Salzburg. Tema principala e migratia si securitatea interna. Aseara am.

Ce ar face Klaus Iohannis, daca Liviu Dragnea ar fi inlaturat de la conducerea PSD

Conform unor surse politice, Klaus Iohannisar fi transmis ca este de acord ca PSD sa ramana la guvernare pana la alegerile viitoare. Astfel, presedintele i-ar asigurat pe pucisti ca nu va profita de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )