Libnet.ro
UNICEF

21:45

Noi masuri economice pentru mediul de afaceri afectat de coronavirus vor fi analizate astazi

Hotnews Hotnews,
 Noi masuri economice pentru mediul de afaceri afectat de coronavirus vor fi analizate astazi

Grupul de lucru aflat sub coordonarea Cancelariei prim-ministrului va analiza astazi, de la ora 16. 00, un nou pachet de masuri economice. Grupul de lucru se intruneste pentru clarificari si pentru noi solutii, potrivit sefului Cancelariei Ionel Danca. continuă pe Hotnews

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice.

Virgil Popescu: Urmeaza un nou set de masuri economice. Pierderile vor fi mari

Virgil Popescu, ministrul Economiei a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice, avand in vedere ca pandemia va aduce pierderi mari, motiv pentru care trebuie gandita o strategie de relaxare pentru firme.

Virgil Popescu a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice pentru a face fata noilor provocari si ca este necesara o relaxare fiscala pentru companii. Ministrul Virgil Popescu a anuntat, duminica la Realitatea Plus, deja un prim set de masuri si spune ca urmeaza un al doilea val.

C.O.T.A.R cere Guvernului sa ia masuri economice imediate

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) solicita Guvernului Romaniei un set de masuri economice care sa se aplice imediat, pentru a salva populatia tarii noastre si mediul de afaceri de consecintele crizei de COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

Masurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum si cele de protectie sociala in contextul pandemiei de coronavirus au intrat in vigoare

Masurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum si cele de protectie sociala decise de Guvern in contextul pandemiei de coronavirus au intrat in vigoare, Ordonantele de Urgenta care le reglementeaza fiind publicate sambata in Monitorul Oficial.

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Noi masuri privind activitatile bisericesti: Slujbele, cu usile inchise pentru credinciosi. Preotii vor impartasi acasa doar cu adeverinta

Biserica a luat noi masuri privind slujbele si activitatile sociale ale institutiei religioase. Pe baza oronantelor militare care au stabilit masuri succesive privind limitarea libertatii de miscare si intrunire a cetatenilor, ceea ce afecteaza si viata religioasa publica a credinciosilor, in urma consultarii din data de 22 martie 2020 cu Ministerul Afacerilor Interne, va transmitem urmatoarele: .

Senatorul Vlad Alexandrescu: Guvernul trebuie sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti

Senatorul USR Vlad Alexandrescu cere Guvernului Orban sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti, a caror activitate s-a suspendat de pe-o zi pe alta si ei au ramas fara venituri. Vlad Alexandrescu spune ca cei care doresc pot sa semneze o petitie pentru sustinerea sectorului cultural independent adresata Guvernului, semnata pana acum peste 8. 000 mii de cetateni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )