Libnet.ro
UNICEF

21:15

Noi masuri pentru romanii de pe plaja. Decizia valabila de la 1 august

Playtech Playtech,
Noi masuri pentru romanii de pe plaja. Decizia valabila de la 1 august

Noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus vor fi impuse de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Exceptie de la distantarea de pe plaja vor face doar sotii si copiii. De la 1 August se vor impune noi masuri pentru romanii de pe plaja intr-o hotarare a CNSU se arata ca: Pentru . continuă pe Playtech

Noi masuri pentru sprijinirea mediului de afaceri. Orban: Miliardul de euro a fost in prima lectura, obiectivul nostru este sa-l adoptam saptamana asta

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de 1 miliard de euro.

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 27 iulie-2 august. Zodiile carora li se arata castig de bani

Mihai Voropchievici vine cu noi detalii despre lucrurile cu care se vor confrunta cele 12 semne. Ce zodii au castig de bani in urmatoarea perioada cuprinsa intre 27 iulie 2 august? Mihai Voropchievici 27 iulie 2 august Berbec Berbecii sunt protejati de o forta divina in perioada 27 iulie 2 august.

Vesti bune pentru romanii care isi fac concediile in aceste doua tari. S-a ridicat carantina

Datorita numarului mare de persoane infectate, in ultima perioada, Romania a intrat in zona rosie a statelor ai caror turisti au anumite interdictii de intrare pe teritoriile anumitor state europene, si nu numai. Romania ar putea relua zborurile catre alte destinatii externe preferate incepand cu data de 27 iulie 2020, Institutul National de Sanatate Publica .

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Noi masuri de restrictie! Anuntul facut de Ludovic Orban! Ce ii asteapta pe romani?

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca se analizeaza mai multe masuri de prevenire a coronavirusului pentru zonele aglomerate, una dintre acestea fiind posibilitatea de a impune purtarea mastii in astfel de spatii, chiar daca sunt in aer liber.

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

CORONAVIRUS |Austria: Noi conditii pentru intrarea in tara a cetatenilor romani

Autoritatile austriece au implementat o noua Ordonanta pentru revizuirea conditiilor de intrare si tranzit pe teritoriul Austriei pentru persoanele care provin din state pentru care exista alerte de calatorie,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )