Libnet.ro
UNICEF

11:00

NOI MASURI DE RESTRICTIE DE LA 1 AUGUST Masca de protectie - obligatorie in piete, targuri, faleze si in zonele de asteptare aglomerate a mijloacelor de transport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NOI MASURI DE RESTRICTIE DE LA 1 AUGUST Masca de protectie - obligatorie in piete, targuri, faleze si in zonele de asteptare aglomerate a mijloacelor de transport

Guvernul a modificat, ieri, hotararea privind prelungirea starii de alerta si a introdus in anexa alte masuri necesare pentru reducerea raspandirii pandemiei Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Purtarea mastii de protectie, obligatorie in piete, targuri, stranduri si piscine

Valcea este unul dintre judetele in care numarul persoanelor contaminate cu SARS - CoV-2 a crescut de opt ori, motiv pentru care autoritatile s-au vazut nevoite sa instituie o serie de masuri.

Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Iasi. Cine va fi exceptat de la aceasta masura

Masca de protectie va deveni obligatorie in judetul Iasi, incepand de sambata, in toate spatiile publice deschise, au anuntat reprezentantii Prefecturii iesene.

CORONAVIRUS |Noi masuri de restrictie aprobate in sedinta de Guvern: Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice deschise, in conditii stabilite de autoritatile locale. Se limiteaza programul teraselor (VIDEO + DOCUMENT INTEGRAL)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a prezentat, miercuri seara, noile masuri privind limitarea raspandirii noului coronavirus, propuse de Comitetul National pentru Stuatii de.

NOI MASURI RESTRICTIVE IN STARE DE ALERTA: Masca de protectie, obligatorie in spatiile exterioare aglomerate?

Masura ar urma sa fie dispusa de autoritatile locale, in functie de situatia epidemiologica din fiecare zona Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat, ieri, premierul Ludovic Orban.

CORONAVIRUS |Galati: Masca de protectie, obligatorie in anumite locatii. Unde si cand trebuie purtata

Masca de protectie purtata pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus va deveni, de la 1 august, obligatorie in anumite locatii din spatiile deschise. Astfel ca, Comitetul Local pentru Situatii de Ur.

DOCUMENT. Masca devine obligatorie si in spatiile deschise, in Bucuresti. Restrictii de ULTIMA ORA pentru Capitala

Premierul Ludovic Orban a semnat un ordin prin care masca devine obligatorie inclusiv in anumite spatii deschise din Bucuresti. Alte masuri anuntate de Grupul de Comunicare Strategica includ inchiderea teraselor dupa ora 23. Masurile vor intra in vigoare incepand cu 1 august.

Primul judet in care masca devine obligatorie pe strada. Se intampla de maine

Autoritatile din judetul Arges se pregatesc sa impuna o masura foarte dura pentru impiedicarea raspandirii coronavirusului. Cetatenii din judet vor fi obligati sa poarte masca de protectie chiar si pe strada! Situatia va fi ingreunata de canicula de-afara. Locuitorii din judetul Arges, obligati sa poarte masca de protectie si pe strada Masca de protectiedevine obligatorie .

Masca de protectie, obligatorie si la Calarasi

Masca de protectie devine obligatorie in aer liber si in Calarasi, conform DcNews.

Teleorman: Masca de protectie obligatorie in municipiul Alexandria

Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Alexandria a hotarat impunerea purtarii mastilor de protectie, a esarfelor sau a oricaror dispozitive care acopera nasul si gura,.

Noi masuri de restrictie! Anuntul facut de Ludovic Orban! Ce ii asteapta pe romani?

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca se analizeaza mai multe masuri de prevenire a coronavirusului pentru zonele aglomerate, una dintre acestea fiind posibilitatea de a impune purtarea mastii in astfel de spatii, chiar daca sunt in aer liber.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )