Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ca la noi la nimeni: Numarul de salariati din Romania difera in functie de institutia intrebata (FOTO)

B1 B1,
Ca la noi la nimeni: Numarul de salariati din Romania difera in functie de institutia intrebata (FOTO)

Numarul salariatilor din Romania, cel mai important indicator din economie, e un mister in Romania. Patru institutii din Romania pot oferi date privind aceasta statistica si fiecare are un. continuă pe B1

Numarul medicilor din Romania e de fapt in crestere: Planificarea gresita a Ministerului Sanatatii determina criza din sanatate (FOTO)

Sistemul de sanatate din Romania este intr-o continua criza in ultimii 27 de ani. De foarte multe ori aceste probleme sunt puse pe seama plecarii de specialisti pentru salariile si conditiile mu.

Iohannis participa sambata la inaugurarea celui mai modern complex de golf din Romania, o investitie privata realizata de patronul Transavia

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, in judetul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din Romania, dupa o investitie privata de 15 milioane de euro realizata de Ioan Popa, detinatorul companiei Transavia. In acest domeniu reusiti sa puneti Romania pe harta mondiala, a declarat seful statului, transmitand felicitari celor care au investit intr-o facilitate publica, ce nu este destinata profitului, potrivit News. ro.

Joi se lanseaza CCI - primul centru de consultanta istorica din Romania

Joi, 19 octombrie, de la ora 18. 30, la Gallery str. Leonida nr. 9-11, Bucuresti, sector 2) va avea loc lansarea Centrului de Consultanta Istorica, primul centru specializat in acest domeniu din Romania. in cadrul evenimentului, cercetatorii CCI vor discuta despre diferentele dintre istoria oficiala si consultanta istorica, ce inseamna realizarea si documentarea unei investigatii istorice, proces, film sau roman, dar si despre metodele si sursele consultantei istorice.

Rostul este sa ii umileasca pe romani. Traian Basescu a rabufnit la adresa UDMR-ului. De ce nu este de acord ca 15 martie sa fie numita ziua maghiarilor din Romania

Traian Basescu are un mesaj dur pentru liderii UDMR, carora le transmite ca nu este de acord cu proiectul care prevede ca 15 martie sa devina ziua maghiarilor din Romania. Fostul presedint al.

Primul showroom monobrand Kerama Marazzi din Romania

Delta Studio a reinaugurat pe 12 octombrie 2017 showroom-ul din Valea Cascadelor, Bucuresti, care devine acum si primul showroom monobrand Kerama Marazzi din Romania. Kerama Marazzi este fabrica din Rusia a brandului italian Marazzi, achizitionat recent de un grup nord american, lider mondial in productia de placi ceramice peste 150 milioane m2/an), cu fabrici in Italia, Spania si Rusia, utilizand tehnologie de ultima generatie. Showroom-ul Delta Studio de 500 mp din Str. Valea Cascadelor nr. 18 ofera solutii si concepte de amenajare complete ce integreaza designul, realizate de echipa proprie de consilieri si arhitecti de interior si adaptate specificului fiecarui spatiu.

Wizz Air anunta o noua ruta din Romania

Wizz Air anunta astazi inceperea operatiunilor sale de pe aeroportul international din Atena. Din Romania, Wizz Air va oferi, incepand cu 25 martie 2018, zboruri spre capitala elena din.

Senatorii au amanat votul privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a maghiarilor din Romania. Explicatia PSD

Proiectul de lege privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania ar putea fi retras de pe ordinea de zi a Senatului, liderul senatorilor PSD.

Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, sponsorizata de bugetul de stat: De zece ani, nu l-am vazut niciodata pe Ion Iliescu pe aici

In pofida numelui, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania nu are bani pentru cercetare. Toate fondurile primite de la buget in valoare de peste 7 milioane de lei sunt alocate pentru plata salariilor si indemnizatiilor.

Adrian-Alexandru Badea, presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania: Academia pe la care membrii fondatori Iliescu si Melescanu nu au trecut niciodata

In pofida numelui, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania nu are bani pentru cercetare. Toate fondurile primite de la buget in valoare de peste 7 milioane de lei sunt alocate pentru plata salariilor si indemnizatiilor.

Satul din Romania care este atat de frumos, incat se transforma in muzeu

Satul Cucuteni din judetul Iasi devine incet, incet un muzeu in aer liber. Un grup de artisti si copii picteaza portile si casele cu motive reprezentative ca sa atraga atentia asupra.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )