Libnet.ro
UNICEF

21:15

Wizz Air anunta o noua ruta din Romania

Antena3 Antena3,
Wizz Air anunta o noua ruta din Romania

Wizz Air anunta astazi inceperea operatiunilor sale de pe aeroportul international din Atena. Din Romania, Wizz Air va oferi, incepand cu 25 martie 2018, zboruri spre capitala elena din. continuă pe Antena3

O noua tenismena din Romania ajunge in Top 100 WTA

Mihaela Buzarnescu, 29 de ani, isi continua parcursul excelent laturneul de la Linz,Austria. Romanca, locul 105 WTA, s-a calificat in semifinale dupa ce a trecut deBelinda Bencic,.

Wizz Air deschide o ruta spre Grecia. Cat de ieftin veti putea ajunge in capitala elena. Biletele, deja la vanzare

Wizz Air va incepe sa deruleze zboruri din Romania spre aeroportul international din Atena. incepand cu data de 25 martie 2018, romanii vor putea ajunge in capitala elena din Bucuresti si din Cluj-Napoca.

O noua televiziune va intra pe piata din Romania

Epic Drama este noul canal dedicat serialelor dramatice de epoca din intreaga lume, care va intra pe piata din Romania din 14 decembrie 2017, scrie Pagina de Media.

CSLAB a primit 662 solicitari scrise in primele noua luni, din care 267 au fost conforme

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) a primit 662 solicitari scrise in primele noua luni din acest an, din care 267 au fost conforme, 381 au fost intrebari sau solicitari de informatii diverse/generale la care Secretariatul de Procedura a raspuns in scris, iar 14 cereri neconforme, potrivit unui raport al institutiei trimis Redactiei.

Iohannis participa sambata la inaugurarea celui mai modern complex de golf din Romania, o investitie privata realizata de patronul Transavia

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, in judetul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din Romania, dupa o investitie privata de 15 milioane de euro realizata de Ioan Popa, detinatorul companiei Transavia. In acest domeniu reusiti sa puneti Romania pe harta mondiala, a declarat seful statului, transmitand felicitari celor care au investit intr-o facilitate publica, ce nu este destinata profitului, potrivit News. ro.

Ioan Popa, proprietarul Transavia a investit 15 mil. euro in cel mai mare resort de golf din Romania langa Alba Iulia

Proprietarul Transavia, Ioan Popa, a investit suma de 15 milioane de euro intr-un resort de golf din Romania, Theodora Golf Club, situat in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba. Noul resort cuprinde cel mai mare teren de golf din Romania, cu.

Apare Big Brother pe autostrazile din Romania. Autoritatile pregatesc un sistem video de supraveghere performant

Apare Big Brother pe autostrazile din Romania. Ministerul Transporturilor pregateste un sistem de supraveghere modern pentru cele mai importante autostrazi din Romania, dar si pentru Drumul National.

Primul showroom monobrand Kerama Marazzi din Romania

Delta Studio a reinaugurat pe 12 octombrie 2017 showroom-ul din Valea Cascadelor, Bucuresti, care devine acum si primul showroom monobrand Kerama Marazzi din Romania. Kerama Marazzi este fabrica din Rusia a brandului italian Marazzi, achizitionat recent de un grup nord american, lider mondial in productia de placi ceramice peste 150 milioane m2/an), cu fabrici in Italia, Spania si Rusia, utilizand tehnologie de ultima generatie. Showroom-ul Delta Studio de 500 mp din Str. Valea Cascadelor nr. 18 ofera solutii si concepte de amenajare complete ce integreaza designul, realizate de echipa proprie de consilieri si arhitecti de interior si adaptate specificului fiecarui spatiu.

Senatorii au amanat votul privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a maghiarilor din Romania. Explicatia PSD

Proiectul de lege privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania ar putea fi retras de pe ordinea de zi a Senatului, liderul senatorilor PSD.

Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, sponsorizata de bugetul de stat: De zece ani, nu l-am vazut niciodata pe Ion Iliescu pe aici

In pofida numelui, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania nu are bani pentru cercetare. Toate fondurile primite de la buget in valoare de peste 7 milioane de lei sunt alocate pentru plata salariilor si indemnizatiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )