Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noi optiuni pentru cei care si promoveaza firmele pe Google Ads

Hotnews Hotnews,
 Noi optiuni pentru cei care si promoveaza firmele pe Google Ads

Google a introdus doua noi optiuni pentru cei care isi fac reclama prin Google Ads, care ii vor ajuta sa-si calibreze mai bine campaniile de promovare pe motorul de cautare. continuă pe Hotnews

Guvernul majoreaza alocatia de hrana pentru cei 10 pacienti ai leprozeriei din Tichilesti de la 11 lei la 20 lei pe zi/ Viorica Dancila: Asiguram pacientilor un trai decent

Guvernul are pe ordinea de zi un proiect de hotarare prin care va fi majorata de la 11 lei la 20 lei/zi alocatia de hrana a pacientilor leprozeriei din Tichilesti. in prezent mai traiesc in acest spital un numar de 10 pacienti cu varste cuprinse intre 50 si 90 de ani. Dorim sa asiguram pacientilor un trai decent, a spus Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Decizia a fost luata dupa ce angajatii spitalului din Tichilesti au lansat, in septembrie, un apel pe Facebook catre cei care isi permit sa doneze alimente, aratand ca alocatia de hrana pentru ultimii 10 pacienti este insuficienta.

VIDEO Noile case de marcat, dupa prima zi. Ministrul Finantelor: Cei care nu vor face dovada bunei-credinte vor suporta rigorile legii

Termenul de gratie pentru introducerea caselor de marcat cu jurnal electronic a expirat si pentru firmele mici la 1 noiembrie 2018, iar acum ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, ameninta ca societatile care nu vor face dovada ca macar si-au comandat noile aparate fiscale vor suporta rigorile legii.

Fonduri UE de max. 150.000 Euro pentru firme care fac jocuri video. Descarca apelul

Firmele europene, inclusiv cele din Romania, care produc jocuri video pot obtine fonduri UE intre 10. 000 si 150. 000 de euro fiecare, printr-un apel de proiecte lansat de Comisia Europeana.

Doua MARI companii aeriene au introdus NOI REGULI pentru bagajele de mana! Reactia Consiliul Concurentei...

UPDATE: Consiliul Concurentei din Italia a declarat ca suspenda provizoriu noua politica a bagajelor de mana la Ryanair RYA. I) si Wizz Air WIZZ. L), care intra in vigoare de joi. in conformitate cu noua.

VIDEO! Cum arata un cos nestors de 20 de ani. Imagini doar pentru cei cu inima tare!

Imaginati-va cum e sa storci un cos care dainuie de 20 de ani. Suna groaznic, dar asa ceva chiar exista! Intr-o zi, lui Andy Pepper i-a aparut un cos pe ceafa. Douazeci de ani mai tarziu, s-a hotarat sa-l stoarca.

S-a culcat cu 8.000 de barbati! E ingrozitor cum ii chinuia pe cei care o refuzau

S-a culcat cu 8. 000 de barbati si a intrat in istorie pentru asta! Valeria Messalina, cea de-a treia sotie a imparatului Claudius, a devenit sinonima cu viciul, desfranarea si manipularea, potrivit.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Cei care au un autoturism pe motorina, primesc banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, este de parere ca, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, cateva mari orase europene anuntand deja.

Guvernul majoreaza cu 9 lei alocatia de hrana pentru cei 10 pacienti ai leprozeriei din Tichilesti. Dancila: Asiguram pacientilor un trai decent

Guvernul adopta miercuri o Hotarare prin care alocatia de hrana a pacientilor leprozeriei din Tichilesti va fi majorata de la 11 lei/zi, cat este in prezent, la 20 lei/zi. Zece pacienti se mai afla in acest.

Noi conditii pentru scutirea de TVA a livrarilor intracomunitare. Implicatii n practica, avantaje, dar si riscuri pentru operatorii economici

Conditiile pentru scutirea de TVA a livrarilor intracomunitare de bunuri vor fi modificate, incepand cu 1 ianuarie 2020, daca remediile rapide in domeniul TVA convenite de Consiliul ministrilor economiei si finantelor din UE ECOFIN), vor fi adoptate de Consiliul UE. Aceste reguli, convenite de ECOFIN odata cu mecanismul taxarii inverse generalizate pentru reducerea fraudei de TVA, ar urma sa se aplice temporar, pana la intrarea in vigoare a sistemului definitiv al TVA pentru comertul intra-unional de bunuri, respectiv pana la 1 iulie 2022.

Anunt IMPORTANT facut de Olguta Vasilescu! TOTI cei care s-au pensionat in perioada 1990 2011 sunt VIZATI

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a facut un anunt care vizeaza milioane de pensionari. Circa 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca in domenii precum.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )