Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noi probleme penale pentru Cristian Pomohaci: Fostul preot s-a prezentat la Parchetul General si ar fi dispus sa isi recunoasca vinovatia (FOTO)

B1 B1,
Noi probleme penale pentru Cristian Pomohaci: Fostul preot s-a prezentat la Parchetul General si ar fi dispus sa isi recunoasca vinovatia (FOTO)

Controversatul fost preot si interpret de muzica populara Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General. Acesta a oferit noi declaratii in scandalul sexual in care este. continuă pe B1

Noi probleme penale pentru Cristian Pomohaci: Fostul preot s-a prezentat la Parchetul General si ar fi dispus sa isi recunoasca vinovatia (FOTO, VIDEO))

Controversatul fost preot si interpret de muzica populara Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General. Acesta a oferit noi declaratii in scandalul sexual in care este.

Motivul pentru care fostul preot Cristian Pomohaci a recunoscut acuzatiile de evaziune fiscala

Cristian Pomohaci a recunoscut, miercuri, acuzatiile de evaziune fiscala si a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, anunta Parchetul General, care precizeaza ca pedeapsa la care au cazut de acord.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General

Fostul preot Cristian Pomohaci a venit, miercuri, la Parchetul General, pentru a fi audiat, fiind urmarit penal pentru evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi declarat peste 150. 000 de euro, venituri din cedarea.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General in dosarul de evaziune fiscala. Fostul preot si-a recunoscut vinovatia

Cristian Pomohaci, preotul caterisit dupa un scandal sexual, a ajuns miercuri la Parchetul General. Acesta este urmarit penal pentru evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi declarat peste 150. 000 de euro. Acesta si-a recunoscut vinovatia si a acceptat o pedeapsa de un de inchisoare cu suspendare.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Acesta este urmarit penal pentru evaziune fiscala

Cristian Pomohaci, preotul caterisit dupa un scandal sexual, a ajuns miercuri la Parchetul General. Acesta este urmarit penal pentru evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi declarat peste 150. 000 de euro.

CNIPMMR: Se introduc noi sarcini administrative pentru IMM-uri! Legea Concurentei trebuie modificata!

Avalansa de reglementari care ingreuneaza activitatea firmelor din Romania pare a nu se opri prea curand. In ultimii ani, acestea au fost realmente bombardate cu tot soiul de noi obligatii birocratice care le consuma resurse tot mai importante. Mai.

Razboiul economic americano-chinez escaladeaza!Noi taxe vamale pentru produsele din China

Presedintele american, Donald Trump, este ferm hotarat sa impuna o noua serie de taxe vamale - de 10% - pentru produse din China in valoare de 200 de miliarde de dolari si ar putea anunta aceasta in zilele.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )