Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi probleme pentru Dragnea: Sefii Tel Drum au fost trimisi in judecata

B1 B1,
Noi probleme pentru Dragnea: Sefii Tel Drum au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA au anuntat miercuri trimiterea in judecata a companiei Tel Drum si a reprezentantilor sai Petre Pitis si Mircea Visan pentru savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare cu. continuă pe B1

Tel Drum si trei reprezentanti ai firmei, printre care si Petre Pitis, trimisi in judecata de DNA

Tel Drum SA si doi reprezentanti ai firmei Petre Pitis si Mircea Visan) au fost trimisi in judecata de DNA pentru folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinte deosebit de grave. O alta firma, WFA Impex SRL, Ion Florian, reprezentant al acestei societati, si Neda Florea, un al treilea reprezentant al Tel Drum, au fost trimisi in judecata pentru complicitate la aceeasi infractiune.

Tel Drum, trimisa in judecata pentru frauda cu fonduri europene cu un prejudiciu de peste un milion de euro

Societatea Tel Drum si oamenii de afaceri Petre Pitis si Mircea Visan au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind fraudarea fondurilor europene, cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

Societatea Tel Drum, trimisa in judecata de DNA

Celebra deja companie Tel Drum a fost trimisa in judecata de DNA, in dosarul privind fraudarea fondurilor europene. Societatea, alaturi de administratorii ei, vor fi judecati pentru ca ar fi apelat la inginerii financiare pentru a cumpara un utilaj de mixturi asfaltice. Prejudiciul adus statului este de 1 milion de euro, sustin procurorii, potrivit Antena 3.

Firma Tel Drum si trei directori ai acesteia, trimisi in judecata de DNA

Societatea Tel Drum si doi dintre directorii acesteia - Petre Pitis si Mircea Visan - au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru folosirea de documente false, avand ca rezultat obtinerea ilegala de fonduri europene in cazul achizitionarii unei statii de asfaltare.

Tel Drum si trei reprezentanti ai firmei, trimisi in judecata de DNA

Tel Drum SA si doi reprezentanti ai firmei au fost trimis in judecata de DNA pentru folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinte deosebit de grave.

Societatea Tel Drum trimisa in judecata de DNA

Celebra deja companie Tel Drum a fost trimisa in judecata de DNA, in dosarul privind fraudarea fondurilor europene. Societatea, alaturi de administratorii ei, vor fi judecati pentru ca ar fi apelat la in.

Societatea Tel Drum, trimisa in judecata de DNA

Celebra deja companie Tel Drum a fost trimisa in judecata de DNA, in dosarul privind fraudarea fondurilor europene. Societatea, alaturi de administratorii ei, vor fi judecati pentru ca ar fi apelat la in.

Tel Drum si doi oameni de afaceri, trimisi in judecata de DNA

Societatea Tel Drum si oamenii de afaceri Petre Pitis si Mircea Visan - reprezentanti ai firmei - au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in dosarul privind fraudarea fondurilor europene, cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

Firma Tel Drum, trimisa in judecata

Firma Tel Drum si reprezentantii sai, Petre Pitis si Mircea Visan, au fost astazi trimisi in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul privind fraudarea fondurilor europene, cu un prejudiciu de peste un milion de euro, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )