Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noi probleme pentru Firea. Ilan Laufer a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Noi probleme pentru Firea. Ilan Laufer a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei

Presedintele Platformei Social Liberale Ilan Laufer a anuntat luni ca va candida pentru functia de primar general al Municipiului Bucuresti. Fostul ministru al Mediului de afaceri din guvernele PSD a afirmat pe Facebook ca va candida pentru ca s-a saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala. continuă pe Adevărul

Ilan Laufer anunta ca va candida la Primaria Bucurestiului

Presedintele Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, a anuntat, astazi, ca va candida la Primaria Generala a Capitalei.

Ilan Laufer candideaza la Primaria Capitalei

Ilan Laufer este presedintele Platformei Social Liberale si fost ministru PSD al mediului de afaceri.

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

Noi conditii pentru avansul la programul Noua casa. Ce spun specialistii din domeniul imobiliar

Programul Noua casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima casa, nu pare atat de ofertant cum se spunea initial. Pentru a achizitiona o locuinta e nevoie de un avans de cel putin 15%, a anuntat Florin Citu.

EXCLUSIV Grecia pregateste noi restrictii pentru turisti dupa ce numarul cazurilor de COVID-19 a explodat: Autoritatile vor cu orice pret sa salveze ce se mai poate salva din acest sezon estival

EXCLUSIV Guvernul grec pregateste noi masuri restrictive privind accesul calatorilor straini pe teritoriul elen, pe fondul cresterii numarului cazurilor de COVID-19 importate de la turisti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )