Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilan Laufer candideaza la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Ilan Laufer candideaza la Primaria Capitalei

Ilan Laufer este presedintele Platformei Social Liberale si fost ministru PSD al mediului de afaceri. continuă pe România Liberă

Noi probleme pentru Firea. Ilan Laufer a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei

Presedintele Platformei Social Liberale Ilan Laufer a anuntat luni ca va candida pentru functia de primar general al Municipiului Bucuresti. Fostul ministru al Mediului de afaceri din guvernele PSD a afirmat pe Facebook ca va candida pentru ca s-a saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala.

Ilan Laufer anunta ca va candida la Primaria Bucurestiului

Presedintele Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, a anuntat, astazi, ca va candida la Primaria Generala a Capitalei.

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala.

Surpriza la Primaria Capitalei. Si-a anuntat azi candidatura

Mai este aproape o luna pana la startul campaniei electorale pentru alegerile locale, dar in aceasta perioada partidele politice, in cursa pentru un portofoliu administrativ, si-anunta candidatii. Surpriza la Primaria Capitalei, un nou candidat la orizont Au inceput deja anunturile in eea ce privesc viitoarele candidaturi la Alegerile Locale 2020, si conform legislatiei in vigoare, .

Primaria Capitalei anunta deschiderea spitalului modular din zona Pipera

Primaria Capitalei a anuntat deschiderea spitalului modular construit pe amplasamentul viitorului Sp.

Va fi deschis spitalul modular ridicat de Primaria Capitalei in zona Pipera, pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19

Spitalul modular ridicat in urma cu doua luni de Primaria Capitalei pe amplasamentul viitorului Spital Metropolitan din zona Pipera va fi deschis, iar in prima faza vor fi disponibile 100 din cele 500 de paturi, a anuntat luni seara Gabriela Firea. Ea a mai spus ca va creste si capacitatea paturilor ATI in spitalele administrate de municipalitate.

Robert Negoita nu exclude sa-l sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, cel care si-a lansat oficial Partidul Bucuresti 2020, a anuntat ca nu exclude sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei, nemultumit de ceea ce nu s-a realizat in Bucuresti in cei patru ani. cat a fost condusa de Gabriela Firea. VIDEO Robert Negoita si-a facut partid: Obiectivul nostru e de a maturiza electoratul din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )