Libnet.ro
UNICEF

12:45

Proteste fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei, anuntate pentru duminica, in Bucuresti, in tara, dar si in strainatate: Nu vrem sa fim o natie de hoti!

Hotnews Hotnews,
 Proteste fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei, anuntate pentru duminica, in Bucuresti, in tara, dar si in strainatate: Nu vrem sa fim o natie de hoti!

Noi proteste majore fata de proiectul de modificare a legilor justitiei sunt anuntate in capitala, duminica, incepand cu ora 18. 00, dar si in peste 20 de localitati din tara, potrivit paginii evenimentuluiMars - NU vrem o natie de hoti, organizat de Coruptie Ucide, 600. 000 pentru Rezidenta, Contract Romania si Declic. De asemenea, vor avea loc proteste si in Zurich, Paris, Berlin si in Scotia. Daca acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar insemna un dezastru pentru Romania si cetatenii ei si ne putem lua adio de la o justitie independenta, avertizeaza organizatorii pe pagina evenimentului. continuă pe Hotnews

Camera Deputatilor a cerut aviz de la CSM pe trei propuneri de modificare a legilor Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat, joi, ca a primit de la Camera Deputatilor o solicitare pentru avizarea, pana pe 9 noiembrie, a trei propuneri legislative privind modificarea si completarea legilor Justitiei.

Proteste impotriva legilor justitiei, organizate maine in mai multe orse ale tarii

Mai multe proteste impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei vor fi organizate maine in Capitala si in alte orase ale tarii, potrivit mai multor anunturi postate pe Facebook.

Proiectul legilor Justitiei a ajuns la CSM pentru avizare. Este necesara consultarea sistemului judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat ca a primit ieri de la Camera Deputatilor proiectul de modificare a legilor Justitiei si are termen, stabilit de Biroul permanent al Camerei Deputatilor, pentru remiterea avizului data de 9 noiembrie. Reprezentantii CSM arata ca in acest caz este necesara consultarea sistemului judiciar cu privire la propunerile care fac obiectul initiativelor legislative.

Ministrul Justitiei, raspuns la acuzatiile lui Klaus Iohannis: Nu toata lumea cunoaste normele de tehnica legislativa

Ministrul Justitiei a raspuns la acuzatiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectul de modificare a legilor justitiei. Iohannis declarase ca ministrul a pus in scena o procedura viciata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )